Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Τι πάω και θυμάμαι κι εγώ …

Του Γ.Γ.

Σε γνώση μου ότι είναι ανούσια η παρακάτω απορία, αλλά θα την διατυπώσω. Παρακολουθώντας στο youtube.ένα βιντεάκι, βλέπω στην δεξιά μπάρα της οθόνης να μου προτείνεται να δω ένα νέο οπτικό στο οποίο μιλάει ένας βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Μπήκα στην διαδικασία να παρακολουθήσω τα λεγόμενα του δεξιού εθνοπατέρα, που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα εθνικοπατριωτικό κήρυγμα και υποσχέσεις για τις “καλύτερες μέρες που θα έρθουν”, αφού ο σοφός ελληνικός λαός έδωσε στις τελευταίες εκλογές τόση μεγάλη δύναμη στην Ν.Δ.

Και τώρα η αφελής απορία μου. Ο βουλευτής “ρήτοράς”, που έλεγε τα παραπάνω, είναι ένα στέλεχος της κυβερνητικής παράταξης -που μάλιστα χρημάτισε και σε καίριο υπουργικό πόστο, επί κυβέρνησης Σαμαρά- που μόνο άψογη διαγωγή δεν έχει επιδείξει. Μάλιστα ο συγκεκριμένος δεν έχει ανάμειξη μόνο σε οικονομικά εγκλήματα, αλλά συμμετείχε και ως πελάτης στην στην έκδοση ανήλικης κοπελίτσας, όπως προκύπτει απ’ την συνομιλία που έχει υποκλέψει νόμιμα η ΕΥΠ και είχε ‘ρθει στην δημοσιότητα..

Την ιστορία αυτή που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Dpcumento, τον Ιούλη του 2020, την έφαγε το σκοτάδι και σ’ αυτή την υπόθεση υπάρχει ένα απίστευτο παρασκήνιο. Καλό είναι να συμπληρώσουμε ότι η ευθύνη αυτής της κατάληξης βαραίνει συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως αντιλαμβάνεστε για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να επεκταθούμε περισσότερο και να αναπαράγουμε φήμες.

Αλλού όμως θέλω να επικεντρωθώ. Το ποιος είναι ο δεξιός πολιτικός που αναφέρει το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της ΕΥΠ που παραθέτουμε στην φωτογραφία, δεν είναι μόνο κοινό μυστικό στην δημοσιογραφική πιάτσα, αλλά το γνωρίζει και το Μέγαρο Μαξίμου και φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Πώς διάολο και δεν στάθηκαν ικανά τα “κατορθώματα” αυτού του δεξιού πολιτικού, να τον αποκλείσει ο πρωθυπουργός από τις εκλογικές λίστες του κόμματος του και τώρα που ξανααεκλέχτηκε να μας παρουσιάζεται σαν κήνσορας της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου