Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ιεράρχηση ειδήσεων


Ετσι σαν επισήμανση. Οταν μέλη του Ρουβίκωνα κάνουν μια “εικαστική παρέμβαση” σε τοίχο κτιρίου όπου διαμένει κάποιος/α εξουσιαστής ή ένας στρατευμένος δημοσιολόγος στην “ενημέρωση 107” αφιερώνεται αρκετός τηλεοπτικός χρόνος και κατεβατά σε καθεστωτικά ΜΜΕ για να καυτηριαστεί η “αντικοινωνική συμπεριφορά” των ατόμων αυτής της συλλογικότητας.

Για τα ίδια ΜΜΕ, όμως τώρα δεν θεωρείται είδηση ότι ο “Ρουβίκωνας” απευθύνει δημόσιο κάλεσμα ώστε να υπάρξουν εθελοντές πυροσβέστες, οι οποίοι αφού θα εκπαιδευτούν θα συμμετέχουν στην συγκροτημένη ομάδα του “Ρ” που παλεύει να περιορίσει τα καταστροφικά του αποτελέσματα που σκορπάει ο πύρινος όλεθρος που υπάρχει σε πολλές περιοχές της χώρας μας. Και προφανώς για τους “έγκριτους ενημερωτές της κοινής γνώμης” έχουν μεγαλύτερη αξία και πρέπει να προβληθούν οι παπαριές των χριστοταλιμπάν για τις νέες ταυτότητες οι οποίες “φέρουν μικροτσίπ και τεχνολογία ανέπαφης ανταλλαγής δεδομένων RFID“, παρά το ότι ο “Ρ” έκανε καμπάνια και συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μεταφέρει, για να ανακουφίσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του, πυροσβέστες και πυρόπληκτους στην Βοιωτία.

Υ.Γ: Τώρα θα πείτε ότι αυτά είναι γεγονότα ανάξιας σημασίας και δεν μπορούν να έχουν την ίδια βαρύτητα με την γνωστοποίηση των επιδόσεων του “ορειβάτη” πρωθυπουργού μας, ώστε να αξίζει να κοινοποιηθούν … σωστό κι αυτό …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου