Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Καθόλου τυχαία δεν επέλεξε την σημερινή παγκόσμια ημέρα των ζώων, ο Καραμανλής ο Α’, το 1974, για να ιδρύσει τη Νέα Δημοκρατία.


ο mitsos175

Παγκόσμια ημέρα των ζώων και σαν σήμερα το 1974 ο Καραμανλής ο Α’  ιδρύει  τη Νέα Δημοκρατία.
Καθόλου τυχαίο. Γιατί ο νεοδημοκράτης είναι  σανοφάγο μηρυκαστικό. Εκτός αν βρεθεί στην  εξουσία όποτε γίνεται παμφάγο. Τρώει τα πάντα. Από εργαζόμενους μέχρι συντάξεις κι από κουταμάρες  μέχρι  προϋπολογισμούς.

Τα υπόλοιπα ζώα δεν έχουν κανένα λόγο να γιορτάζουν, αφού κάποια δίποδα  καταστρέφουν  συστηματικά το Περιβάλλον για το κέρδος.
Ας αφήσουμε λοιπόν την πανίδα στο πένθος της κι ας ασχοληθούμε με τους σανοφάγους, οι οποίοι έχουν κάθε μέρα γιορτή. Γιορτή που ακολουθεί όργιο λεηλασίας και πλιάτσικου. Κυριολεκτικά οι γαλάζιοι  λήσταρχοι το καίνε καθημερινά.

Σανό περιποιημένο εμπλουτισμένο με μπόλικο κουτόχορτο σερβίρει και σήμερα ο Κούλης, κάθε φορά του που οι μηχανισμοί του “επιτελικού κράτος του” αποδεικνύονται για τα μπάζα. Είτε όταν πρόκειται για σιδηροδρομικά εγκλήματα είτε πυρκαγιές και πλημμύρες. Και ο σανός που καταπίνουν αμάσητο τα δίποδα πρόβατα δημιουργεί αποτελέσματα που θα τα ξαναδούμε σε 4 μέρες με την θριαμβευτική επικράτηση του Ντορογιού και του Μπέου. Γι’ αυτό, λοιπόν δεν ήταν τυχαίο που ο Καραμανλής επέλεξε αυτή την μέρα για να ιδρύσει την Ν.Δ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου