Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

“Φεύγω για λόγους αξιοπρέπειας” - Οι επιστολές του 91χρονου στα παιδιά τουΕπιστολές σοκ! "Φεύγω με αξιοπρέπεια, Αφήστε τις τράπεζες να κλαίνε..."

Μορφή σύγχρονης τραγωδίας παίρνει η υπόθεση του ηλικιωμένου ζευγαριού στη Βάρκιζα. Ο 91χρονος άνδρας πριν στρέψει το όπλο στη σύζυγό του και πριν αυτοκτονήσει έγραψε τέσσερις επιστολές που απευθύνονταν στα παιδιά του.

Δεν ήθελε όπως φαίνεται να αφήσει πίσω του... εκκρεμότητες. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr από το περιβάλλον ενός από τα παιδιά του, στις πολυσέλιδες και σχεδόν πανομοιότυπες μεταξύ τους επιστολές δίνει οδηγίες για το χωρισμό της περιουσίας και τη διαχείριση της κληρονομιάς του.

Στο τέλος των επιστολών ο 91χρονος γράφει μεταξύ άλλων ότι: "φεύγω για λόγους αξιοπρέπειας. Με την εφορία δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι όλα τακτοποιημένα. Για τα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες μην ασχοληθείτε. Αφήστε τις τράπεζες και κλαίνε..."

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται καθώς όπως αναφέρει το bloko δεν είναι διευκρινισμένο ακόμη εάν ο συζυγοκτόνος και αυτόχειρας είχε τη συγκατάθεση της 81χρονης συζύγου του.
Τέσσερις επιστολές στα ισάρθμα παιδιά του ηλικιωμένου ζευγαριού από διαφορετικούς γάμους συνέταξε και άφησε δίπλα του ο 91χρονος άνδρας λίγο πριν σκοτώσει την σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοκτονήσει μ' ένα παλιό πολεμικό πιστόλι.
Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr από το περιβάλλον ενός από τα παιδιά του, στις
πολυσέλιδες και σχεδόν πανομοιότυπες μεταξύ τους επιστολές δίνει οδηγίες για την περιουσιακή νομή και διαχείριση της κληρονομιάς του, όμως στο καταληκτικό τμήμα κλείνει και σφραγίζει τη σύγχρονη τραγωδία που βιώνει σχεδόν στο σύνολο της η ελληνική οικογένεια.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, γράφει μεταξύ άλλων ότι: "φεύγω για λόγους αξιοπρέπειας. Με την εφορία δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι όλα τακτοποιημένα. Για τα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες μην ασχοληθείτε. Αφήστε τις τράπεζες και κλαίνε..."!!!
Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς ΑΤ Βάρης, καθώς δεν είναι διευκρινισμένο ακόμη εάν ο συζυγοκτόνος και αυτόχειρας είχε τη συγκατάθεση της 81χρονης συζύγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου