Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Ο χειρότερος εργοδότης του κόσμου»,τον έχουν ξεπεράσει πολλοί δικοι μας,όμως τα στοιχεία είναι μη ανακοινώσιμα!Εδώ όλα στα κρυφά και στη λαμογιά!

Ένας Aυστραλός ιδιοκτήτης επιχείρησης με πλυντήρια ρούχων καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ στους υφιστάμενους του, τους οποίους κακομεταχειριζόταν και απειλούσε, μεταξύ άλλων, να τους… ρίξει μέσα σε οξύ.
Το «αφεντικό της συμφοράς», Κέβιν Αντριους -που τα ΜΜΕ της Αυστραλίας χαρακτηρίζουν ως «χειρότερο εργοδότη του κόσμου- μεταξύ 2007 - 2009 απειλούσε τους υπαλλήλους του, στο κατάστημα πλυντηρίων ρούχων που διατηρεί στη Μελβούρνη, πως «αν δεν κάνουν τη δουλειά τους καλά, θα τους ρίξει μέσα σε....... ένα διάλυμα με οξύ».

Αποκαλούσε καθημερινά «σκύλες» τις γυναίκες υπάλληλους του, λέγοντας τις πως «είναι καλές μόνο για ένα πράγμα στο κόσμο» και πως «αν δεν είναι καλές στη δουλειά τους, θα φωνάξει τον βιαστή της περιοχής να τις περιμένει έξω από το μαγαζί»!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων του, ο 61χρονος τους έριχνε επισης πράγματα στο κεφάλι ή το γραφείο την ώρα που δούλευαν, ενώ οι ύβρεις και οι μειωτικοί χαρακτηρισμοί ήταν στην ημερήσια διάταξη.

«Μας ειχε απειλήσει πως, αν αργούσαμε στη δουλειά ξανά, θα μας έριχνε τροφή στα άγρια σκυλιά που ειχε στη πίσω αυλή», ειπε ένας από τους - μαρτυρικούς - υφισταμένους του βαρβάρου εργοδότη. «Μάλιστα κάποια φορά έστειλε έναν δικό του να τα φέρει μέσα στο κατάστημα».  

«Η συμπεριφορά του Άντριους ήταν απωθητική κι απαράδεκτη, ενώ οι πράξεις του είχαν μεγάλο ψυχολογικό αντίκτυπο στους υπαλλήλους του», αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης του δικαστή Χιου Ράντφορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου