Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ψεύτες χουντικοί και βλάκες με αποδείξεις.

Γράφει ο mitsos175
      Σήμερα θα αποδείξουμε με τη χρήση της Γεωμετρίας πως οι νεοδημοκράτες είναι ψεύτες, χουντικοί και βλάκες.

    Το παραμύθι που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ για την πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή είναι γνωστό.
400 άτομα συνωστίστηκαν στην πλατεία. Η πλατεία αυτή, όπως φαίνεται στους χάρτες είναι τραπέζιο. Η μεγαλύτερη βάση της είναι 65 περίπου μέτρα, μικρότερη 57. Το ύψος είναι 73 μέτρα. Δεν βάλαμε τους γύρω δρόμους που αυξάνουν το εμβαδόν.

    Ο τύπος του εμβαδού είναι ((μικρή βάση + μεγάλη βάση) Χ ύψος) / 2 δηλαδή ((57+65)Χ73)/2= 4.453 τετραγωνικά μέτρα. Σε αυτά υπήρχαν 300 με 400 άτομα. Ας βάλουμε 400. Κάνοντας διαίρεση βλέπουμε πως αντιστοιχεί περίπου 11 τ.μ. το άτομο. Η οποία είναι ελάχιστα μικρότερη από τα 12 τ.μ που πρέπει να έχει κάποιος εφόσον τηρεί την απόσταση των .
2 μέτρα ακτίνα σημαίνει 4 μέτρα διάμετρο και εμβαδόν κύκλου 12,56 μέτρα.

    Ας σημειωθεί πως ο χώρος είναι πλατεία, άρα ανοικτός. Οπότε μπορούμε να πούμε πως μάλλον δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μετάδοσης στην περίπτωση που κάποιος φορέας χωρίς να το γνωρίζει, βρισκόταν στο μέρος αυτό.
Όμως ας δούμε τώρα που αλλού θα γίνει όχι απλά συνωστισμός, αλλά χαμός:

    Προδιαγραφές για αίθουσες: 7 μέτρα επί 7 = 49 τετραγωνικά. 49 δια 16 (15 μαθητές και ο δάσκαλος) μας κάνουν 3 περίπου τετραγωνικά μέτρα. Μπορούν να μας εξηγήσουν οι επιστήμονες της προπαγάνδας γιατί τα 11 τετραγωνικά άπλα σε ανοικτό χώρο με μάσκες είναι συνωστισμός, ενώ είναι ασφαλή τα 3 τετραγωνικά μέτρα χωρίς μάσκες σε κλειστό χώρο;
Είναι λοιπόν ψεύτες και χουντικοί. Επιπλέον είναι ηλίθιοι γιατί νομίζουν πως τρώμε το κουτόχορτο που μας δίνουν.

    Ο λόγος που γίνονται αυτά είναι τα Μνημόνια που έρχονται. Είναι ασκήσεις για δικτατορία. Ο κόσμος αντέδρασε στην αναίτια επιδρομή των μπάτσων. Τα καθάρματα στα κανάλια ανέλαβαν να σπιλώσουν τον κόσμο, να δικαιολογήσουν τη βία των μπάτσων και την επιβολή χούντας.
Δε θα τους περάσει, να είναι σίγουροι.

    Ο Μητσοτάκης τρέμει, γατί ξέρει πως ο κόσμος δεν θα ανεχτεί αλλά Μνημόνια, πόσο μάλιστα όταν αυτά θα είναι τα χειρότερα όλων των προηγούμενων.
Κάνει λοιπόν ασκήσεις για επιβολή στρατιωτικού νόμου.
Γι αυτό άλλωστε προσπαθεί να καπηλευθεί την προβοκάτσια της Μαρφίν.
Φοβάται πως ο κόσμος θα κατέβει στο δρόμο. Αυτόν τον πανικοβάλει, γιατί ο βρικόλακας που μας τυράννησε το 90-93 έπεσε από τον κόσμο και τις δυναμικές κινητοποιήσεις, όχι από το Σαμαρά.
Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Καμία προβοκάτσια και κανένα ψέμα δεν πρόκειται να τον σώσει.
Δεν θέλουμε Μνημόνια. Αυτό ας το καταλάβει.

    Η Μυτιλήνη, η Χίος έγιναν εφιάλτες του. Οι μπάτσοι, που έφαγαν εκεί της χρονιάς τους, αν συνεχίσουν να προκαλούν τον κόσμο, θα έχουν μια από τα ίδια σε πάρα πολλά μέρη.

    Οι νέοι δεν είναι ανόητοι. Απόρησαν με το θράσος των πραιτοριανών που επίτηδες τους προκάλεσαν, ακριβώς για να πειραματιστούν στην επιβολή δικτατορίας.

    Οι ίδιοι δημιούργησαν το πρόβλημα. Είναι τουλάχιστο προκλητικό όταν δεκάδες φερέφωνα στριμώχνονται μπροστά στις κάμερες γλείφοντας υπουργούς και πρωθυπουργό να μιλάνε για συνωστισμό.

    Πρόκειται καθαρά για παιχνίδια εξουσίας. Το ίδιο και με τα Σχολεία. Αλλά τα παιχνίδια αυτά δεν θα τους βγουν σε καλό.

    Αν κάποιος αμφιβάλει για τις μετρήσεις, ας δει το χάρτη. Κι ας μετρήσει αυτός την απόσταση και το εμβαδόν. Κι αν βρει περίπου τα ίδια ας αναρωτηθεί γιατί στην πλατεία συνωστίζονται τα 4-5 άτομα ανά πενήντα τετραγωνικά ενώ στην αίθουσα δεν θα συνωστίζονται τα 16!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου