Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6ΜΜ,ΩΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-



Τα κοινωνικά δίκτυα γίνονται για μια ακόμα φορά το μέσο για τη διοργάνωση συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, αλλά και την Καμάρα Θεσσαλονίκης στη μνήμη του 77χρονου που αυτοκτόνησε, νωρίς το πρωί της Τετάρτης. 
Στο Facebook έχουν ήδη δημιουργηθεί σελίδες με τίτλο «Όλοι στο Σύνταγμα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» (18:00) και «Όλοι στην Καμάρα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» (19:00).
Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο. 



«Καταγγέλλουμε με την σημερινή μας Μοτοπορεία όλους αυτούς που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος και κατακρεούργησαν κάθε δομικό συστατικό της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετούν.


» Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα. Με την σημερινή πορεία μας στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και την ψυχή τους» αναφέρουν.


Σημείο συνάντησης: πάρκινγκ θεάτρου Λυκαβηττού (17:30). ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!
ΕΔΩ:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=132005&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου