Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αντιρατσιστικό βίντεο μαθητών για συμπαράσταση στον Σχορτσιανίτη Sofo Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων

Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων στο πλευρό του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Κριτική στη Χρυσή Αυγή. Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν οι μαθητές (Vids)
Με τον δικό τους τρόπο αποφάσισαν να απαντήσουν οι μαθητές Αττικής στις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, στα περί "μη Έλληνα"... σχόλια που απευθύνονταν κατά του διεθνή μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσιάτη.
"Η Χρυσή Αυγή, όπως και οι Ναζί του Χίτλερ είναι φασιστές και ναζιστές", αναφέρουν στο μονταρισμένο βίντεό τους οι μαθητές, ενώ στα επόμενα λεπτά στο βίντεο παρουσιάζεται μία φάσα που αναφέρει: "Θέλουν να σε πείσουν πως φταίει ο διπλανός σου επειδή έχει άλλο χρώμα".
Να σημειωθεί ότι ο κ. Παναγιώταρος μιλώντας στην εκπομπή "Μακελειό" στο "Εxtra 3" τη Δευτέρα 26/10, ρωτήθηκε αν θα δεχόταν υποψήφιο άλλου χρώματος στο κόμμα του.
Ο βουλευτής έφερε ως παράδειγμα τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, λέγοντας ότι δεν θα τον δεχόταν γιατί δεν είναι Έλληνας, δηλώσεις που όπως ήταν λογικό, προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Συμμετοχή Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στην 48ωρη απεργία
Με ειδική τους ανακοίνωση, τα μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών καλούν όλη την εκπαιδευτική κοινότητα σε συμμετοχή στην 48ωρη απεργία που προγραμμάτισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την άλλη Τρίτη και Τετάρτη.
"ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου