Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Στο Σπήλι πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Συνδυασμού Ενωτική Προοδευτική Κίνηση Αγίου Βασιλείου νομου Ρεθύμνης!

4Την  Πέμπτη το  βράδυ στην έδρα του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Σπήλι, σε μια παλλαϊκή μαζική συγκέντρωση των δημοτών που έστειλε μήνυμα  νίκης προς  κάθε  κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκε η  κεντρική  προεκλογική  εκδήλωση του Συνδυασμού Ενωτική Προοδευτική Κίνηση Αγίου Βασιλείου, κλείνοντας  τον  αγώνα  που  δόθηκε  το προηγούμενο διάστημα για μια  ουσιαστική αλλαγή  στην  πορεία  του  δήμου.
Η Εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε  στο  κέντρο  του  Σπηλίου  στη θρυλική  Κεφαλοβρύση  από  όπου  ο υποψήφιος  δήμαρχος  έδωσε  το  στίγμα  των
]
προθέσεων  του  συνδυασμού  για  το  αύριο  στο  Δήμο Αγίου Βασιλείου.
Τον  Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Λουλούδη, προλόγισε ο Σταύρος Φραγκιουδάκης,  καθηγητής φιλόλογος από τις Καρίνες που στο παρελθόν υπήρξε μαθητής του υποψηφίου Δημάρχου, καλώντας  το  δήμαρχο  να να τιμήσει και να υλοποιήσει το κοινωνικό συμβόλαιο που που συνάφθηκε  με τον πολίτη του Άη Βασίλη  με  βάση την δημοκρατική  καταγωγή του,  την  ιστορική  διαδρομή  της  οικογένειας του, την  επαγγελματική  πορεία  μέχρι  τώρα,  αλλά παράλληλα αξιοποιώντας  συμμετοχικά και το έμψυχο δυναμικό, το ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει ο Αη Βασίλης και που τελικά είναι ο μοναδικός παράγοντας που δικαιώνει ή απαξιώνει το φυσικό κεφάλαιο! Έδειξε επί της ουσίας τον δρόμο του αγώνα για την ουσία, της προοπτικής, του οργανωμένου σχεδίου, του προσγειωμένου αναπτυξιακού οράματος. Τον δρόμο της ήρεμης, συμμετοχικά αυτοδύναμης και ουσιαστικής ηγεσίας
Την  εκδήλωση  χαιρέτισε ο πρόεδρος  της  ΟΛΜΕ και Αγιοβασιλιώτης  στην  καταγωγή (από  το Ροδάκινο) Θέμης  Κοτσιφάκης, που  βρέθηκε στην  περιοχή  μιας  και  είναι  υποψήφιος  Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υποψήφιος  δήμαρχος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες  και στο πρόγραμμα της  παράταξης του,  τονίζοντας  ότι  κύριος  άξονας της  πολιτικής και τον  προτεραιοτήτων  του  θα  είναι  ο  δημότης  και  η  στήριξη  του. Μίλησε για την ουσιαστική λειτουργία των ΟΤΑ ως βασικού θεσμικού  κυττάρου της ίδιας της δημοκρατίας και τον ρόλο διαπαιδαγώγησης που διαδραματίζουν ως προς την δημοκρατική κοινωνικοποίηση των πολιτών.
Έδωσε  επίσης  έμφαση  στα κοινωνικά αγαθά και την προστασίας  όπως  νερό, περιβάλλον. Δήλωσε  πως ο  δήμος  και  οι  υπηρεσίες  του  θα τεθούν  στην  υπηρεσία  των  δημοτών, θα  απεμπλακούν από την στενή γραφειοκρατική  αντίληψη και θα δώσουν βάρος στην  εξυπηρέτηση  του  δημότη αλλά  και  στην ουσιαστική συνεισφορά των υπηρεσιών στην  ανάπτυξη  του  δήμου.
Τόνισε την ανάγκη  ανάδειξης πρωτοβουλιών  που  θα  συνδέσουν  τον  πρωτογενή  τομέα  με τον  τουρισμό  και  θα  συνδέσουν την  ενδοχώρα με την παράλια ζώνη,  δίνοντας  έμφαση στην  ισόρροπη  ανάπτυξη  του  δήμου  προς  όφελος  των όλων  των  δημοτών.
Η ιστορία  και  ο πολιτισμός του δήμου θα πρέπει να έχουν εξέχουσα θέση στις  προτεραιότητες  της  νέας δημοτικής αρχής, έτσι ώστε να γίνουν  μοχλός ανάπτυξης και προβολής της περιοχής μας αναδεικνύοντας το μέχρι  σήμερα  παραμελημένο αυτό  κομμάτι  του  δήμου  μας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι  καλλιτέχνες Αλέξανδρος Παπαδάκης,  Ηλίας Σαββάκης και Βαγγέλης Γκαλονάκης στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο.
Κλείνοντας την εκδήλωση παρουσίασε τους υποψήφιους της  τοπικής  κοινότητας  Σπηλίου, αλλά  και  το σύνολο  των  υποψηφίων  δημοτικών  συμβούλων,  από τις δημοτικές  ενότητες Λάμπης  και  Φοίνικα, καλώντας  τους  δημότες  μαζικά  και  δυναμικά  την  Κυριακή,  με  την  ενεργή  συμμετοχή  τους  να στείλουν το  μήνυμα της  ανατροπής  και αλλαγής  στο  δήμο Αγίου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου