Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η ευθύνη των αποτελεσμάτων των εκλογών στα χέρια του Μιχάλη Σάλλα της Πειραιώς

http://www.jodigraphics.net/?p=2616Singular Logic - MIG - Τράπεζα ΠειραιώςΕάν το βράδυ των εκλογών, δείτε κάποια αποτελέσματα, τα οποία δεν σας αρέσουν ή δεν ταιριάζουν στην αίσθηση που έχετε για τις εκλογές, τότε μπορείτε να ζητήσετε «τα ρέστα» από την εταιρία, η οποία έχει την ευθύνη της συλλογής και επεξεργασίας των αποτελεσμάτων. 
Η Singular Logic, η οποία κατέχει αυτή τη θέση, μαζί με άλλα έργα που αναλαμβάνει για λόγω του δημοσίου, από το 1981, εξαγοράζεται σταδιακά ξεκινώντας από το 2007 από την MIG (Marfin Investment Group), στην οποία ηγετική θέση κατέχει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ανδρέας Βγενόπουλος. (Δείτε εδώ σε άρθρο μου από τον Οκτώβριο του 2007 – την ξέφρενη πορεία εξαγορών της MIG την περίοδο εκείνη).
Τέλος Δεκεμβρίου 2013, όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της MIG, η εταιρία κατέχει το 86% της Singular Logic.
Συνυπολογίζοντας πως η Τράπεζα Πειραιώς (συμφερόντων Μ. Σάλλα) καθίσταται πλέον μεγαλομέτοχος της Marfin Investment Group, αντιλαμβάνεστε πως η ευθύνη των αποτελεσμάτων των εκλογών περνάει κάθε τόσο από το ένα χέρι τραπεζίτη στο άλλο.
Φυσικά και οι εκλογές είναι ελεύθερες. Η νοθεία ανήκει στην ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Ένα σύστημα που σε κλέβει καθημερινά, με νόμους ή και χωρίς, που σε εξευτελίζει με τον χειρότερο τρόπο και καταπατάει καθημερινά το σύνταγμα και όλους τους θεσμούς με τις πρακτικές του, αποφασίζει την ημέρα των εκλογών, να μείνει άπραγο.
Δεν θέλουν, ρε παιδί μου, να αναμιχθούν με σκανδαλώδη τρόπο στη διεξαγωγή των εκλογών. Άλλωστε το σύστημα αυτό δεν έκανε ποτέ παράνομες ελληνοποιήσεις, δεν αλλοίωσε ποτέ εκλογικά αποτελέσματα… η νοθεία ανήκει στην ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Στη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ όσον αφορά στα αποτελέσματα των εκλογών, αρκεί ένα κλικ από το ποντίκι του Σάλλα ή του Βγενόπουλου και όλα μέλι γάλα !
Καλό δρόμο προς τις κάλπες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου