Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Καλημέρα σας!Κοινοποιώ τη χτεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας για τα επεισόδια στο γήπεδο του Παναθηναικου την προηγούμενη Κυριακή!

Απλά μας κοροϊδεύουν,οι άνθρωποι που αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες έχουν απίστευτο χιούμορ,πραγματικά στις 4 πρώτες φωτογραφίες είναι... καθαρά τα χαρακτηριστικά!!!!των νεαρών ατόμων που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια,είναι ευδιάκριτα μέσα στους καπνούς,όσο το συγκρότημα  ΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ κατά την είσοδό τους στη συναυλία των χουλιγκάνων!!!Άλλα και στις υπόλοιπες ποια άτομα βλέπετε,κάποιους νέους με κουκούλα και γυαλιά,που μοιάζουν με πάρα πολλούς που μπαίνουν με την αμφίεση αυτή στο γήπεδο!
 Έτσι ο κάθε αργόσχολος πικραμένος θα τηλεφωνεί και θα δίνει στοιχεία για κάποιον που ΝΟΜΊΖΕΙ ότι κάτι του θυμίζει!!!Όποιος δηλαδή για τον Α ή Β λόγο,δεν χωνεύει ή έχει προηγούμενα με κάποιον νεαρό που προσιδιάζει με τα χαρακτηριστικά των 5 ατόμων που στοχεύονται με τις φωτογραφίες,μπορεί άνετα να τον κατηγορήσει ότι είναι αυτός και άντε μετά να ξεμπλέξει από τα νύχια της Αστυνομίας!Αλήθεια για τα παλικάρια(;;;) των ΜΑΤ,ΥΜΕΤ κ.λ.π. κα(ω)λόπαιδα που έχουν κάνει αίσχη και έχουν δημοσιευθεί πάμπολλες φωτογραφίες τους και υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες και τραυματισμοί δεκάδων πολιτών κατά τη διάρκεια πορειών,διαμαρτυρίας έχουν επιδείξει ανάλογες ευαισθησίες;Αλλά βέβαια τα ψευτοπαλικάρια τους και οι λεονταρισμοί τους δεν επιδέχονται κανενός σχολιασμού!!!
 Απολαύστε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε την έννοια του σχολιασμού!
Παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση,παρακαλώ προσέξτε πολυ ,ιδίως στις 4 πρώτες φωτογραφίες πόσο καθαρά φαίνεται ο Τάκης(!!!) της κυρίας Μαρίας που πετάει καπνογόνα και μολότοφ σε κατά τα άλλα ανυποψίαστους φιλάθλους!!!

10-05-2014:Δημοσιοποιηση φωτογραφιών που απεικονίζονται άγνωστοι δράστες που συμμετείχαν σε επεισόδια, στις 4-5-2014, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ο.- Π.Α.Ο.Κ. στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 10 Μαΐου 2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δεκατέσσερις (14) φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται άγνωστοι δράστες που συμμετείχαν σε επεισόδια, που έλαβαν χώρα στις 4-5-2014, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ο.-Π.Α.Ο.Κ. που διεξήχθη στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Σε βάρος των αγνώστων δραστών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διατάραξη της κοινής ειρήνης από άτομα που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μη, έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παραβάσεις του Νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας έξι (6) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να παράσχει σχετικές πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις ανωτέρω φωτογραφίες μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210 6476950 και 210 6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου