Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΚΑΛΉ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΡΙΤ!!!

Γεννητούρια: Το ντεμπούτο της ΝΕΡΙΤ, το "κλεμμένο" λογότυπο και ο χαμός στα social media

"Η ΝΕΡΙΤ σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων" λέει ο Παντελής Καψής. Αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και σχόλια για το όχι και τόσο πρωτότυπο λογότυπο. Δείτε την πρώτη εκπομπή της (Pics + Vid) 

"Σημερα ξεκινάει το νέο προγραμμα της ΝΕΡΙΤ με ενα νόμο που εγγυάται την θεσμική της ανεξαρτησία και ενα σχήμα πιο λιτό που σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων. Εύχομαι να ειναι καλοτάξιδη με την επισήμανση ότι μια πραγματικά δημόσια τηλεόραση προϋποθέτει παράδοση και κουλτούρα ανεξαρτησίας. Γι αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων μας".

Τάδε έφη Παντελής Καψής και κάπως έτσι καλωσόρισε τη ΝΕΡΙΤ που πήρε τη θέση της ΔΤ με αντίστροφη μέτρηση, στις 6 το απόγευμα της Κυριακής.
Μαζί με το πρώτο δελτίο ειδήσεων εμφανίστηκαν και τα πρώτα σχόλια στο διαδίκτυο με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να κάνουν λόγο για "κλεμμένο" και καθόλου πρωτότυπο λογότυπο.
Το πρώτο δελτίο βγήκε στον "αέρα" με παρουσιάστρια την Αντριάννα Παρασκευοπούλου.
Η ΝΕΡΙΤ ξεκινά να λειτουργεί με το προσωπικό που υπάρχει στη Δημόσια Τηλεόραση από τον περασμένο Αύγουστο και οι συμβάσεις των 2μηνων συμβασιούχων της Δημόσιας Τηλεόρασης με τελευταία τροπολογία ανανεώνονται και θα αντικαθίστανται σταδιακά με τους νεοπροσλαμβανόμενους.
Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις, υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η διαδικασία για την πλήρωση θέσεων δημοσιογράφων και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αόριστου χρόνου πάγωσε και θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές. Σε ό,τι αφορά το προσωπικό που ήδη έχει προσληφθεί, η είσοδος τους στον νέο φορέα θα γίνεται σταδιακά.
16 νέες εκπομπές θα ξεκινήσουν σταδιακά να προβάλλονται μέσα στις ερχόμενες δύο εβδομάδες και ενημερωτικές εκπομπές για τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κάθε Τρίτη (εκτός της ερχόμενης Τρίτης λόγω Eurovision).
Ιδού και οι πρώτες αντιδράσεις:
  Κώστας Χρυσόγονος @Chrysogonos_K
Η ΔΤ μεταβαπτίζεται σε ΝΕΡΙΤ, το ΠΑΣΟΚ σε "Ελιά", η χρεοκοπία σε success story. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου