Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ;

 Κάποιοι σκοτώνονται δουλεύοντας σε κτίρια φυλακές,όπως διαβάζουμε παρακάτω και οι εταιρείες ένδυσης και υπόδησης που τους έχουν σκλάβους,για να μη χάσουν τη ΜΟΎΡΗ και την υψηλότατη τιμή,που πουλάνε τα προϊόντα τους, αντί όταν φτάσει,το "τέλος εποχής" για κάποια παπούτσια και ρούχα,να τα δώσουν εν είδει προσφοράς σε φτωχούς,άστεγους,γηροκομεία,ορφανοτροφεία κ.λ.π.

προτιμούν να τα δώσουν για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

ΌΜΟΡΦΟΣ ΚΌΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΆ ΠΛΑΣΜΈΝΟΣ

Μεγάλη απάτη από εταιρεία ανακύκλωσης – Στα 2 εκ.€ η ζημιά του ελληνικού δημοσίου (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη απάτη από εταιρεία ανακύκλωσης – Στα 2 εκ.€ η ζημιά του ελληνικού δημοσίου (ΦΩΤΟ)Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και η κόρη του συνελήφθησαν για φορολογικές απάτες. Η ζημιά σε βάρος του ελληνικού δημοσίου ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Μια μεγάλη υπόθεση απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου από εταιρεία ανακύκλωσης που εδρεύει στον Ασπρόπυργο, εξιχνίασε η Οικονομική Αστυνομία.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και η κόρη του ενώ η ζημιά του ελληνικού Δημοσίου εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Η εταιρεία δραστηριοποιούνταν στην παραλαβή και καταστροφή ειδών και υλικών (ρούχα, παπούτσια, γυαλιά κλπ) από επώνυμες εταιρείες της αγοράς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραλάμβαναν από επώνυμες εταιρείες διάφορα προϊόντα, προκειμένου να τα καταστρέψουν. Στη συνέχεια, εξέδιδαν και χορηγούσαν στις εταιρείες πλαστά πιστοποιητικά καταστροφής, καθώς δεν κατέστρεφαν τα προϊόντα, αλλά τα έθεταν εκ νέου προς πώληση στη «μαύρη αγορά» χωρίς να τηρούν τις νόμιμες διατυπώσεις και να εκδίδουν τα απαραίτητα από τον νόμο παραστατικά πώλησης.

Με τον τρόπο αυτόν προξενούσαν σημαντική ζημία σε βάρος των δημοσίων εσόδων, καθώς το ελληνικό Δημόσιο επέστρεφε στις εταιρίες τον ΦΠΑ, που αντιστοιχούσε στα προς καταστροφή εμπορεύματα.
Πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση
Αστυνομικός, μετά από επικοινωνία που είχε με 33χρονη εργαζόμενη στην εταιρεία, εμφανίστηκε ως αγοραστής επώνυμων ειδών ένδυσης και υπόδησης. Κατά τη συνάντηση ο αστυνομικός έδωσε 1.000 € σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παρέλαβε από την 33χρονη τα είδη, χωρίς όμως να του παραδώσει παραστατικά πώλησης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα εμπορεύματα, είχαν συνολική αξία περίπου 9.500.000 ευρώ.
Η υπάλληλος συνελήφθη και κατά τον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και σε ειδικά διαμορφωμένο στεγασμένο χώρο, τέσσερα κοντέινερ με ρούχα και παπούτσια επώνυμων εταιρειών τα οποία είχαν παραδοθεί για καταστροφή.


Οι εκπρόσωποι των εταιρειών, αφού ενημερώθηκαν, ζήτησαν την ποινική δίωξη των υπευθύνων της εταιρείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκαν στην 5η τακτική ανακρίτρια.

ΦΩΤΟ astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου