Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Εφάπαξ 400.000 ευρώ σε υπάλληλο της Βουλής!

Έγραψα δυο λόγια χθες και σήμερα είδα αυτό το άρθρο που αναδημοσιεύω,δεν έχω λόγια ,αυτή είναι η Ελλάδα που φτιάξαμε!
Άδικη χώρα ,λάτρης του υπερατομμισμού.
Θα πουν πολλοί και τι να κάνει αφού της τα δίνουν;
Μπράβο ρε,κάποιος αγόρασε και την κάμερα του δολοφονημένου  πριν από λίγο καιρό,Μανώλη και πολλοί έχουν αγοράσει διάφορα αγνώστου προέλευσης πράγματα,παλαιότερα κάποιοι αγόραζαν κασετόφωνα αυτοκινήτου κλεμμένα,άραγε σας θυμίζει κάτι;
Λοιπόν αυτοί που της τα έδωσαν,είναι αυτοί που σχεδιάζουν το πως θα μας τα κλέψουν όλα!Άρα είναι αποδοχή προϊόντων εγκλήματος,έτσι απλά!
Τέρμα πλέον οι δικαιολογίες του κώλου,όλοι όσοι έχουν φάει καθ οιονδήποτε τρόπο θα λογοδοτήσουν,τελείωσαν τα έλα βρε αδερφέ ας τους!Τους παρά αφήσαμε και μας πηδήξανε,δεν αντιδράσαμε ποτέ και πουθενά,όλα φραπέ και μαλακοφιλοσοφίες,όλα άσε ρε και αηδίες,τα βλέπαμε και θέλαμε να λοιδωρήσουμε αυτόν που τα στηλίτευε,μας είχαν κάνει σα τα μούτρα τους,όμως δεν περίμεναν ότι μετά από τόσα φάρμακα λήθης,τόση τηλεπροπαγάνδα,τόση αποχαύνωση,τόση διάβρωση συνειδήσεων,θα υπήρχε ακόμα φωτιά στο συνειδητό του Έλληνα!
Τώρα θέλω όλους να μας δω την ώρα της κρίσης που έφτασε,πως θα αντιδράσουμε ,θα ξαναφυλακίσουμε τον Κολοκοτρώνη;
Νομίζω πως όχι πλέον, σιγά σιγά όλοι συνειδητοποιούμε,τι λάθη κάναμε,τι ψηφίζαμε,τι πιστεύαμε,τι διαβάζαμε,ποιους εκθιάζαμε,ποιους θεωρούσαμε μάγκες,τι τρώγαμε,τι καταναλώναμε,τι χειροκροτούσαμε,τι βλέπαμε,τι τραγουδούσαμε,πόσο ζώα γίναμε(μη θίγεστε από την αναφορά αυτή) ,ναι αγαπητοί μου ζώα είμαστε και καταντήσαμε τα γουρούνια να τα βγάλουμε αρχηγούς(βλέπε ,Παπανδρέου,Πάγκαλο,Καραμανλή κ.α., διάβασε Τζωρτζ Όργουελ 1984),αυτό που φοβόντουσαν τελικά συμβαίνει,ο κόσμος σιγά σιγά συνειδητοποιεί και θα ζητήσει τη κάθαρση!

Όλοι θα πάρουν αυτό που τους αρμόζει,αυτό τους τρομάζει και θέλουν να μας πείσουν ότι η ευθύνη είναι δική μας,ναι είναι και τώρα θα κρίνουμε εμείς αφού έχουμε και την ευθύνη ,φωτιά και τσεκούρι σε όλους αυτούς που κατέστρεψαν τη ζωή μας !
για διαβάστε και την είδηση!

 

Την ώρα που ο μισθός του εργαζόμενου πέφτει στα Τάρταρα και οι τσέπες μας αδειάζουν σε κλάσματα δευτερολέπτου με τις περικοπές και τα νέα μέτρα κάποιοι εξακολουθούν να "χαίρονται" προνόμια αξίας χιλιάδων ευρώ.

Φυσικά πρόκειται για τους υπαλλήλους της Βουλής, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Βουλευτές της χώρας και άρα "δικαιούνται" προνόμια και πιο ευνοϊκή μεταχείριση.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα το "Πρώτο Θέμα", την ώρα που ο χρόνος αναμονής για την απονομή συντάξεων στα υπόλοιπα Ταμεία φτάνει τα τρία χρόνια, οι νέοι συνταξιούχοι της Βουλής λαμβάνουν τα χρήματά τους άμεσα (μέσα σε 2-3 εβδομάδες) μαζί με το εφάπαξ που μπορεί να φτάσει και τα 400.000 ευρώ!
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάλληλος της Βουλής, με διευθυντικό βαθμό, που συνταξιοδοτήθηκε πριν δύο μήνες, έλαβε αμέσως και το διπλό εφάπαξ που δικαιούνται οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.
 
Η συγκεκριμένη υπάλληλος, λαμβάνει συνολικά και από τα δύο ταμεία (Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής και Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων), ποσό που αγγίζει τα 400.000 ευρώ.
Η εφημερίδα κάνει σύγκριση με υπάλληλο του δημοσίου, η οποία βγήκε στη σύνταξη και προσπάθησε να μάθει πότε θα πάρει το εφάπαξ (58.000 ευρώ). Η απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί να το περιμένει πριν το 2014, αν καταφέρει να το πάρει.
 
Η άμεση καταβολή του εφάπαξ και η παράκαμψη της λίστας προτεραιότητας μπορεί να γίνει αν ο δικαιούχος πιστοποιήσει με έγγραφα κρατικού νοσοκομείου, ότι ο ίδιος ή συγγενής του πρώτου βαθμού, πάσχει από σοβαρή ασθένεια.
 
Ωστόσο η αντικειμενικότητα στην εφαρμογή της εξαίρεσης αμφισβητείται και θεωρείτε ως παραθυράκι για να ευνοούνται συγκεκριμένοι υπάλληλοι
Παντού και πάντα λαμογιές,γιά λίγο ακόμα κουφάλες,θα τα πούμε στις κρεμάλες!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου