Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Έλληνες και ΕΛΛΗΝΆΡΕΣ!

Αφορμή για όσα γράφω μου έδωσε και το τέλος του Βελουχιώτη!
Θέλω λοιπόν να αναφερθώ σε αυτό το είδος σκουληκιού που ευδοκιμεί στο τόπο μας!
Είναι ο Ελληναράς,αυτός που σε όλα είναι μέσα,όλα τα ξέρει και είναι το απόλυτο λαμόγιο,είναι ο μπακάλης της κατοχής που με ένα τενεκέ λάδι έπαιρνε το σπίτι ανθρώπων,ο μαυραγορίτης και οι γνήσιοι απόγονοί του,όλα αυτά τα λαμόγια που δουλεύουν σε υπηρεσίες και γίνονται τομάρια ,που τους παίρνεις τηλέφωνο και δεν απαντάνε ποτέ,όταν πηγαίνεις από το γραφείο τους ,όλο κάπου είναι ,που φεύγουν από τη μια η ώρα,που παίρνουν μίζες,φακελάκια κ.α.,που γίνονται παπάδες και κατακλέβουν πιστούς και εκκλησίες,που σαν γιατροί σε αφήνουν να πεθάνεις άμα δεν τους δώσεις φακελάκι,που σαν δάσκαλοι και καθηγητές πριμοδοτούν με την ανυπαρξία της διδασκαλίας τους φροντιστήρια ,που παίρνουν μίζα ή ωθούν τα παιδιά σε πανάκριβα ιδιαίτερα!
Οι μαγαζάτορες που κατακλέβουν το κράτος με αποδείξεις που δεν κόβουν ,με σαπίλα που πουλάνε,οι αγρότες που μας ταΐζουν θάνατο με τα φυτοφάρμακα που βάζουν με καμία προσοχή ,αρκεί να βγάλουν τη παραγωγή ,τότε που θα πιάνει καλή τιμή.
Oι κάθε λογής αστοιχείωτοι και αγενέστατοι υπάλληλοι κάθε είδους εταιρείας,που μιλάς μαζί τους και νιώθεις από τελείως ηλίθιος έως ξεφτίλας,οι μαγαζάτορες της νύχτας που όλοι είναι τομάρια και νονοί.
Από τον κλέφτη τον ψιλικατζή,με τα αλλοιωμένα προϊόντα,από τον μάστορα στο συνεργείο που τα πληρώνεις όλα σε χρυσό και σου τα φτιάχνει και σκατά,
από την κωλόγρια που το κοτέτσι στο νησί ,το έκανε δωμάτιο και στο νοικιάζει για σουίτα στο Χίλτον,από το σεκιούριτι με το αλεξίσφαιρο που την έχει δει σερίφης,από τον πετρελαιά που σε κλέβει με το πετρέλαιο θέρμανσης,από,από,από!
Αυτά όλα τα σκουλήκια που βρομίζουν τις ημέρες μας και τη ζωή μας,τόσα χρόνια είναι αυτά που με την πέρα δώθε ψήφο τους βοήθησαν να φτάσουμε εδώ,γιατί ψήφιζαν όλα αυτά τα τομάρια που μας διοικούσαν μέχρι τώρα και ψάχνονται να βρουν λύση να συνεχίσουν να μας διοικούν!

Είναι αυτοί που στο καλλιμάρμαρο στις φιέστες της χούντας γέμιζαν ασφυκτικά το στάδιο και επευφημούσαν τους δικτάτορες παντού,μετά βγήκαν στους δρόμους όταν έπεσε η χούντα και ήρθε ο Καραμανλής ο Α,μετά βγήκαν με τον Α.Παπανδρέου για την αλλαγή,μετά τα έχασαν για λίγο και πηγαινοερχόντουσαν μεταξύ Μητσοτάκη και του Ελ Σιντ Παπανδρεου,τα χρόνια που ο Λιάνης λόγω εξαδέλφης ήταν στα μέσα και στα έξω(μη τα ξεχνάτε αυτά!)!
Μετά βρήκαν το κόλπο αναποφάσιστοι,είναι αυτοί που λένε σε κάθε συζήτηση,εγώ ήμουν στο πολυτεχνείο,εγώ δεν ψηφίζω κανένα τους(και τους έχει ψηφίσει και τους δύο πάντα),σιγά μην τους πληρώσω και εδώ λέει αλήθεια δεν πληρώνει γιατί δεν έχει δηλώσει ποτέ όσα βγάζει και έτσι θεωρείται και φτωχός ,παίρνει και έκτακτο βοήθημα ενίοτε!
Είναι αυτοί που τρέχουν να κοινωνήσουνε και μετά κάνουν αίσχη ,σαν εργοδότες είναι οι χειρότεροι,δεν πληρώνουν τίποτα και αν κάποιος διαμαρτυρηθεί,έχει τύχη Κούνεβα!
Είναι οι αναπο φάσιστοι που κρίνουν τις εκλογές και τη ζωή μας,γιατί ουδέποτε σηκώσαμε το ανάστημα μας να τους πούμε τι κάνεις ρε,ποιος νομίζεις ότι είσαι;(κατά το ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε!)
Ιστορικά τους αφήνουμε να μας δυναστεύουν,ενίοτε κάποιοι από εμάς λέμε κιόλας μπράβο ρε, αφού μπόρεσε και το έκανε η το πήρε αυτό , μπράβο του και ας είναι τελείως λαμογιά, αυτό που έκανε!
Αυτοί νοιώθω ότι είναι πλέον και μέσα στο πλήθος της πλατείας,ως γνήσιοι χαμαιλέοντες ,αφού έχουν βγάλει λεφτά εξω(άριστη πατριωτική κίνηση!που την δικαιολογούν τώρα με το στυλ ,άσε ρε που θα μου τα φάνε αυτοί τώρα, οι αλήτες που με κυβερνάνε.Και τους έχει ψηφίσει αυτός!!)Είναι αυτοί που χθες κατέβηκαν και μόλις άκουσαν τα μπαμ μπουμ κρύφτηκαν στις καφετέριες ή την έκαναν και άφησαν τα κορόιδα να ρουφήξουν τα όμορφα υγιεινά αέρια (μη παρεξηγηθώ δεν μιλάω για τους ανθρώπους που λόγω άλλων αναγκών ,φόβο,μικρά παιδιά μαζί τους,κούραση κ.α.,έφυγαν)
Είναι οι άρχοντες του καφενείου,είναι σαν τον τύπο του, το ήξερες το έπαιξες !
Είναι οι κλεφτοταξιτζήδες που σε κατακλέβουν σε κάθε διαδρομή,οι βενζινοπώλες που και σε  κλέβουν και πουλάνε νοθευμένα καύσιμα,είναι αυτοί που απο την Αναγεννηση Τρύπας που υποστήριζαν στο χωριό τους,ήρθαν στη πρωτεύουσα γίνανε τίποτα(π.χ. ειδικοί φρουροί με 5 μήνες εκπαίδευση και μετά σημάδι στα 16χρονα!)και μου την έχουνε δει Ολυμπιακός πρωταθλητής(είναι οι είμαι Ολυμπιακός τώρα που νικάει!) και κουραφέξαλα , το μόνο που ξέρουν είναι Μαρινάκης μάγκας και παιχταράς ο Μητρόπουλος(δεν ξέρουν ότι πλέον δεν παίζει,διαβάζουν στην εφημερίδα τους τα έχωσε ο Μητρόπουλος,ρωτάνε στο καφενείο κάτι γέρους με αλτσχαιμερ,τι θέση είναι ο Μητρόπουλος τους λένε σέντερ φορ,σου λένε παιχταράς ,τους τα έχωσε γράφει η εφημερίδα, έτσι είναι!!!)
Όλοι αυτοί ,που είναι και πολλοί,τώρα έχουν χάσει λίγο την μπάλα,καιρός είναι να μη τους τη ξαναδώσουμε ποτέ!
Σήμερα οι σαλτιμπάγκοι Εκτωρ Νασιώκας(πρώην υφυπουργός Υγειας και Πρόνοιας 10/2001-03/2004) και Γεώργιος Φλωρίδης(επί χρόνια υφυπουργός εσωτερικών ,πολιτισμού,οικονομικών,υπουργός δημοσίας τάξεως)την έκαναν από το ΣΚΑΤΟΚ,ρε μούργοι τόσα χρόνια που μας διοικούσατε δεν τα βλέπατε,παλιοτόμαρα την κοπανάτε να το παίξετε ήρωες,θα σας τσακίσουμε όπου και αν κρυφτείτε,θέλετε να έχετε λόγο στο αύριο της Ελλάδας,θα έχετε από το δέντρο ψηλά!
Αρκετά μας πήδηξαν τόσα χρόνια,τώρα θα κάνουμε εμείς παιχνίδι και λάθη να κάνουμε,θα είναι δικά μας,δεν θα ξαναπληρώσουμε τα δικά τους και θα ηρεμήσουν οι ψυχές όταν συρθούν στις φυλακές του Κολοκοτρώνη και όταν τα κεφάλια τους γίνουν μπάλες στο χριστουγενιάτικο δέντρο της πλατείας!
Τότε θα ησυχάσουν οι ψυχές και αυτών που έφυγαν με την πίκρα του κατατρεγμού στη ζωή,της ατίμωσης ,της αναγκαστικής φτωχειας,της εξορίας,των βασανιστηρίων,των δολοφονιών!
Τότε θα ησυχάσει η ψυχή του Σωκράτη,του Λεωνίδα,του Καραϊσκάκη,του Βελουχιώτη,του Σαράφη,των κατοίκων της Κοκκινιάς,της Κανδάνου,των Καλαβρύτων,του Κομνηνού,του Μουστακλή,του Οπρόπουλου,του Παναγούλη και τόσων και τόσων άλλων που έδωσαν πολλά στην πατρίδα και αυτή ή τους δολοφόνησε,ή τους βασάνισε ή τους πρόδωσε.
Και τους περισσότερους γιατί; Γιατί είχαν άλλα πιστεύω και άλλες ιδέες για τη ζωή!!
Ως ελάχιστη υποχρέωση στη μνήμη τους,οφείλουμε τιμώντας τη θυσία τους να μην αφήσουμε άλλο τον Ελληναρά να μας δυναστεύει και να διώξουμε με κάθε τρόπο ανδρείκελα σαν αυτούς που μας διοικούν ή ακόμα χειρότερο θέλουν να μας ξαναδιοικήσουν!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ,Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΩΝ ,ΕΙΤΕ ,ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΓΙΆ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
ΚΑΙ  ΌΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗ ΞΑΝΑΨΗΦΊΣΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ!
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου