Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ, ΡΕ;

Από χθες περιμένουμε καιρό νεφελώδη,βροχές και τα τοιαύτα,όμως ακόμα,τίποτα!

Διαβάζω από το πρωί τις κυριακάτικες εφημερίδες και ειδησεογραφικά μπλογκ,αναφέρονται στα μέτρα ,στη νέα δημοσκόπηση και κυρίως αναλύουν, οι αναλυτές τα πάντα!
Θα γράψω και εγώ δυο λόγια, δεν έχω τη διάθεση ανάλυσης,έχω διάθεση αντίστασης, μέσα από τη τεράστια οργή που με διακατέχει!
Αρχικά ,θα κάνω μια διαφήμιση, εάν και όποτε αγοράζετε εφημερίδα ,καλό είναι να αγοράζετε Ελευθεροτυπία ,είναι η μοναδική από τις θεωρούμενες μεγάλες εφημερίδες που αξίζει,έχει άρθρα μη καθοδηγούμενα και στηρίζει λαϊκούς αγώνες με την αρθρογραφία της,τη κρίνω πολύ θετικά,επίσης έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και προσπαθούν να την εξαγοράσουν τα κοράκια για ένα κομμάτι ψωμί!Θα είναι κρίμα να μην τη στηρίξουμε και να κλείσει ή να αλλάξει χέρια και άρα ρότα, μια τέτοια εφημερίδα!
Τώρα θα αναφερθώ ,με βάση το άρθρο που διάβασα στην Ελευθεροτυπία και σας το παραθέτω προς ανάγνωση εδώ
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=283688
στο πως, η κυβέρνηση με τα κυβερνοκάναλα και τις κυβερνοεφημερίδες, προσπαθεί να πείσει τον λαό ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, εκτός αυτής που προτείνει αυτή!
 Τα πράγματα εκεί που τα έφτασαν όλοι οι δωσίλογοι που μας διοικούσαν,γιατί τελικά αυτό αποδεικνύεται ιστορικά,ότι όλοι ασέλγησαν με τον τρόπο τους στο κορμί της Ελλάδας,όλα τα χρόνια που πέρασαν από τη μεταπολίτευση και μετά!
Κατά την άποψή μου από τότε που εμείς, φυλακίσαμε τον Θοδωρή  Κολοκοτρώνη,από τότε η Ελλάδα έδειξε το ποιόν της και την πορεία που θα ακολουθούσε!
Άκου στη φυλακή τον Κολοκοτρώνη, για εσχάτη προδοσία!Άκου στα βράχια της Ακρόπολης τον Ανδρούτσο!Άκου να δολοφονήσουν τον Καραϊσκάκη!Άκου, αλλά που να ακούσουμε και να αφουγκραστούμε το τι συνέβαινε!
Μας έκαναν ένα λαό,απαίδευτο,χωρίς κανένα επίπεδο,μας έδωσαν τροφή στην απληστία ,που μας έμαθαν και φτάσαμε στα 2ή 3 αυτοκίνητα η κάθε οικογένεια,στο τηλεόραση στο κάθε δωμάτιο,στα διακοποδάνεια(άκουσον ,άκουσον!!)στα δάνεια για τα πάντα,στο σιγά το δημόσιο σχολείο και οι βλακείες που τους μαθαίνει,τα ιδιωτικά είναι καλύτερα σου μαντρώνει το παιδί και τα μαθαίνει όλα εκεί,ε αφού τα μαθαίνει, γιατί τα παιδιά των ιδιωτικών κάνουν τα ακριβότερα ιδιαίτερα μαθήματα;
Για όλα, φτάσαμε να λέμε, ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι ότι το καλύτερο,ακόμα ηχούν στα αυτιά μου,οι συζητήσεις σε τραπέζια κτηνώδους φαγητού και ποτού,περί κρατήσεων στους μισθούς και ανταποδοτικών οφελημάτων,θυμάμαι τα περίφημα ,
-γιατί δεν μου τα δίνει εμένα στο χέρι ,να πάω σε ιδιωτική ασφαλιστική να με έχουν στα πούπουλα αν θελήσω κάτι!
Ναι ναι,ακριβώς έτσι  είναι,ρωτήστε τους χιλιάδες ασφαλισμένους της Ασπίς  πρόνοια, της Commercial Value , της VDV LEBEN INΤERNATIONAL και άλλων εταιριών,να σας το βεβαιώσουν!
 Λέγαμε τα πάντα,ξέραμε τα πάντα,τρώγαμε τα πάντα(πρώτο κράτος στην Ευρώπη σε παιδική παχυσαρκία!),καταναλώναμε τα πάντα,πρώτοι παγκόσμια σε κινητά τηλέφωνα,σε porsche cayenne (αναλογικά με τον πληθυσμό)και σε τόσα άλλα!
Μας έδωσαν σαν τους μαύρους τα καθρεφτάκια και μας τα παίρνουν τώρα, όλα!
Γιατί μας έκαναν να ξεχάσουμε τους προγόνους μας και την ιστορία μας!
Το έγραψα και το πιστεύω ακράδαντα,μόλις πέρασε το κατώφλι της φυλακής ο Κολοκοτρώνης η Ελλάδα είχε ξαναυποδουλωθεί!
Όμως ανέκαθεν οι Έλληνες αντιστάθηκαν και έσωσαν τους κωλοευρωπαίους,(από τη μάχη του Μαραθώνα και μετά),που επειδή δεν ,είχαν αντίστοιχη ιστορία με τις χώρες του Νότου,Ελλάδα,Ιταλία φρόντισαν με τις ίντριγκες,τον καθολικισμό ,τις σταυροφορίες και τόσα άλλα να μας αλλάξουν τα φώτα,εμάς, που είμαστε στην ωραιότερη άκρη του βράχου της Βαλκανικής, να μας ξεφτιλίσουν και τους Ιταλούς,να τους φορέσουν μαφίες και Μπερλουσκόνι(σαν χτες πέθανε ο Ενρίκο Μπερλίνγκουερ, ο μεγαλύτερος ηγέτης της Αριστεράς στην Ιταλία,τι ηγέτες είχε η Ιταλία και που κατάντησε!)
 Αυτά κάνει ο φθόνος γιά τις χώρες που έχουν Ιστορία, άλλες τις κατέστρεψαν και τις κατ έκλεψαν,βλέπε Αίγυπτο,Μεσοποταμία,Ιρακ,και άλλες τις υποδούλωσαν,Λατινική Αμερική!
Όμως ας γυρίσουμε στα δικά μας,εμείς μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας,αφήσαμε να φτάσουμε στο επίπεδο δάπεδο,γίναμε ανιστόρητοι,χλευάζαμε την παιδεία και με απληστία και χωρίς προσοχή γίναμε καταναλωτικά κτήνη,ότι μας έδιναν το παίρναμε!
Όταν κάποιος μας έλεγε να προσέχουμε, τον κοροϊδεύαμε,άσε ρε ,τι είναι αυτά που λες και τέτοια χαριτωμένα!
Αυτά και άλλα τέτοια μας έφεραν εδώ ,να διαβάζω ότι η Νέα ΔημοΠρασία πέρασε μπροστά στις δημοσκοπήσεις με δεύτερο το ΣΚΑΤΟΚ,ρε δεν πάτε καλά,αυτοί οι δύο μαζί με το Λάος και κάτι αριστερά νούμερα πρέπει να μην βρούνε ούτε τον ψήφο τους!
Θα κλείσω όμως τις σκέψεις μου και θα επανέλθω,σε άλλη στιγμή!
Κλείνοντας θα αποταθώ  στους φίλους που με πρήζουν με το δίλημμα που θα βρεθούν τα λεφτά,πρώτον θα συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι θα χάσουμε πολλά,όμως εμείς ο λαός,θα την βγάλουμε ,πάρα πολύ δύσκολα μεν,με στερήσεις και ήττες,άλλα θα την βγάλουμε,εδώ ο πατέρας μου την έβγαλε από τη καταστροφή της Σμύρνης,τον πόλεμο του 40,την πείνα της κατοχής,τον εμφύλιο ,τις δικτατορίες και τόσα άλλα!
Οι άλλοι δεν θα την βγάλουν, αυτοί όλοι όσοι έμαθαν να ζούνε κλέβοντας,όλοι αυτοί οι αμοραλιστές,πολιτικοί,δημοσιογράφοι,καλλιτέχνες του κώλου,ντοπαρισμένα κωλόπαιδα του αθλητισμού,ζώα της τηλεόρασης,καθάρματα των τραπεζών,επιχειρηματίες της αρπαχτής ,της νύχτας(που πηγαίναμε στα μαγαζιά τους, καλά ζώα ήμασταν και εμείς που ακουμπάγαμε αδιαμαρτύρητα τα λεφτά μας και χωρίς απόδειξη,βέβαια γιατί να κόψει απόδειξη ο κακομοίρης ο επιχειρηματίας να του τα πάρει το κωλόκρατος,έτσι δεν λέγαμε ρε,ε;)
Πηγαίναμε διακοπές και μας κατάκλεβαν και δεν μιλούσαμε ή όχι,είμαστε ζώα,είχαμε και άποψη!)
Μιλούσα καμιά φορά 'και μου την έπεφταν όλοι,τι αγριάνθρωπος είσαι και τέτοια,τώρα να σας δω,μάγκες!
Αυτοί που μας τα έπαιρναν τώρα τα έχουν στην Ελβετία και μπορεί να κατεβαίνουν και στη πλατεία για ξεκάρφωμα,δεν ξέρουν ότι αν πεινάω θα τους φάω!
Έχουν  βάλλει το νούμερο με το μουστάκι, να μας διοικεί ,τους βάζει και λίγους φόρους, τους νομιμοποιεί και τα μαύρα λεφτά ,αγορά σπιτιού χωρίς πόθεν αίσχος,τους καλεί να φέρουν πίσω τα λεφτά, χωρίς να δηλώσουν που τα βρήκαν και  άλλα τέτοια όμορφα και μου λέτε που θα βρούμε τα λεφτά;
Kρεμάλα στους κλέφτες !
Τι λέτε ρε,είστε σοβαροί,χρωστάνε οι αλήτες, βεβαιωμένα τελεσίδικα πρόστιμα 500.000.000 ευρώ από τα κωλοσκάφη τους  και ξεπουλάνε τον ΟΤΕ για390.000.000!
Ξυπνάτε φοβούνται την χρεωκοπία, γιατί αυτοί θα πεθάνουν ,τι να τα κάνουν τα λεφτά της Ελβετίας,αν δεν μπορούν ούτε να βγουν από το σπίτι τους ,θα τους κρεμάσει ο λαός αυτό φοβούνται και μας τρομάζουν.
Όταν γύριζαν το κομμένο  κεφάλι ,του Αρη του Βελουχιώτη ήταν καλά;
Τώρα που θα δουν τα δικά τους στα παλούκια να δείτε τι ωραία που θα είναι!
Έφτασε η ώρα σας δωσίλογοι,όπου και αν είσαστε, από το μπακάλικο του χωριού που εκμεταλλεύεσαι με ληγμένα προϊόντα και πανάκριβα την ανάγκη των κατοίκων, μέχρι το θυρωρείο του υπουργείου που μας έκλεινες τη πόρτα κατάμουτρα στις 1και25 και έβριζες τους παππούδες που σε ρωτούσαν πληροφορίες,όλοι με τη σειρά σας!
Και εσύ κακομοίρη,έτσι αυτοαποκαλείσαι,νέε  που έκλεισε το εργοστάσιο στη Πέλλα και ήρθες στην Αστυνομία ,για να με τσακίσεις στο ξύλο επειδή διαμαρτύρομαι για τη κατάντια της πατρίδος μου,να το θυμάσαι καλά όταν ξανασηκώσεις το χέρι σου,έφτασε η στιγμή ή να είσαι με τον λαό ή εναντίον του!
Έρχονται κρεμάλες για όλους,πρώτα οι απόγονοι των δωσίλογων και μετά όλοι όσοι τους έγλυψαν και μας πρόδωσαν στη καθημερινότητα μας!
Αφού φυλακίσαμε τον Κολοκοτρώνη ,τι περιμέναμε!
Συγχίστηκα πάω μια βόλτα στη Πλατεία να ηρεμήσω και τώρα βρέχει,αφού κάθομαι και γράφω, με έπιασε η βροχή!
Δεν πειράζει εγώ αντέχω, η κυρία σύζυγος του κλέφτη με τη μαιζονέτα και το τζιπ,να δει αν αντέχει!
Θα σας φάμε!!!Άκου φυλακή τον Κολοκοτρώνη!

1 σχόλιο: