Πολιτεία

Πολιτεία

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ!

Πριν λίγο ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνησή τους,πλέον όσο μένουν και διοικούν,φταίμε εμείς!
Τώρα πρέπει να φάνε κλωτσιές χοντρές,να κάνουν ορκωμοσία με κλωτσιές,αυτοί εγκαλούνται και για ψευδορκία,ορκίζονται στο Ευαγγέλιο και είναι οι απόλυτοι αντίχριστοι!
Τι τους κοιτάμε ρε,τι ακούμε,τι τους βλέπουμε,τι αγανακτισμένοι και κουραφέξαλα,τώρα κλωτσιές!!!
Η αλήτρα η μυστακοφόρος,είπε ότι  θα κάνει, το νούμερο,σαρωτικό ανασχηματισμό,θα κάνει ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα (από 47 έβαλε 41)!!!
Πάντα βέβαια με αντιπρόεδρο Σούμο(απο βοιδοΠάγκαλο σε μοσχαροΒενιζέλο!)
Λοιπόν επειδή έχω απίστευτη οργή,αποχωρώ και οδεύω προς το κέντρο,βόλτα και από τη πλατεία!
Τώρα δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω με τίποτα,τώρα είναι που όλοι μαόλοι πρέπει να βγούμε στους δρόμους,ήδη τα έχουν παίξει,εδώ μόλις είδαν την αντίδραση του κόσμου αμέσως είπαν οκ θα σας δώσουμε την πέμπτη δόση!
Όμως ξέρουν τι κάνουν, βοηθούν με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση των δωσιλόγων(ήδη τα κανάλια αρχίζουν να λένε ότι κάτι αλλάζει!!!!)!
Για σκεφτείτε και κάτι άλλο,ποιο υπουργείο άφησε αλώβητο με τις 3(τρεις)διαβολογυναίκες;
Το Παιδείας!
Άφησε την παρέα, το τρίο μούντζες,να τελειώσει το όραμα για τη παιδεία του αύριο, με εξαθλιωμένους δασκάλους και καθηγητές,με πλήθος κενών,με στοιβαγμένα παιδιά σε τάξεις 30 και μαθητών,με σχολεία ,ΤΕΙ και πανεπιστήμια να κλείνουν,με πλήθος αδιόριστων εκπαιδευτικών,με ωρομισθιλίκια ντροπής,με απόλυτα ξεφτυλισμένη διοικητική μηχανή,ημετέρων γενιτσάρων!
Είναι το σχέδιο της καταστροφής του μέλλοντος της χώρας,μέσα από τη μαθησιακή και γνωσιακή καταστροφή των παιδιών, σε κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης !
Σε κάθε κοινωνία αυτό που δίνει τον τόνο είναι η παιδεία ,η παιδεία δείχνει το πως οραματίζεται μιά χώρα το αύριό της,εδώ λοιπόν θέλουν ένα πλήρως υποβαθμισμένο μορφωτικό επίπεδο γιατί είναι εύκολο να διοικείς απαίδευτο, όχλο αρκείται και σε καθρεπτάκια !
Μη τους κάνουμε τη χάρη,φωτιά και τσεκούρι στους δωσίλογους!
Τους έχω σιχαθεί απόλυτα είναι ότι χειρότερο περίμενα στη ζωή μου δεν κάμπτομαι όμως,θα τους κρεμάσω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο,τους το έχω τάξει!
Κολοκοτρώνη,Ανδρούτσο,Καραϊσκάκη,Βελουχιώτη και τόσους άλλους ,αυτοί!
Αυτούς όλους, εμείς!
Ορκίζομαι στο αίμα των προγόνων μου,θα τους τσακίσουμε!
Τέλος η ήπια αγανάκτηση,έχουμε πόλεμο,όλοι στους δρόμους!
Κλωτσιές στους αυτόκλητους εθνοσωτήρες!
Καλημέρα στην αγωνιζόμενη Ελλάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου