Πολιτεία

Πολιτεία

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ!

Δεν αντέχω πλέον να ζω σε αυτή τη μιζέρια και το παραμύθι που μας έχουν οδηγήσει!Έχουμε σαν ηγέτη ένα πρωθυπουργό που νομίζει ότι είναι η μετάλλαξη του Χουντίνι. πιστεύει ότι όσο πιο δυνατά και όσο πιο πολύπλοκα τον έχουν δέσει τόσο πιο εύκολα θα απελευθερωθεί από τα δεσμά του!Όλοι επιστήμονες,απλός κόσμος,πολιτικοί,στρατιωτικοί του τα χώνουν!Αυτός το ραβδί του!Έλεος!ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΎΜΕ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ;
Αύριο θα πρέπει να μπω να κάνω μάθημα,τι μάθημα να κάνω,πως να το κάνω;Αισθάνομαι σαν τους Εβραίους βιολιστές που έπαιζαν συνεχώς παρότι οι συγκρατούμενοι τους οδηγούντο  στους θαλάμους αερίων και στους φούρνους!
Ο άνθρωπος είναι αν μη τι άλλο επικίνδυνος, μας έχει κάνει παγκόσμιες ρόμπες!
Και εμείς σήμερα θα πάμε στις δουλειές μας, σα να μην συμβαίνει τίποτα;Μα τι κάνουμε; Έχουμε πάθει και εμείς χουντινίτιδα;
Τι πράγματα είναι αυτά;Φτάσαμε στο σημείο να μη μπορούμε να αρθρώσουμε λόγο στο διεθνές στερέωμα!Γιατί ένας τύπος αποφάσισε να τα κάνει όλα γης μαδιάμ!
Ποια κυβέρνηση της Ελλάδας, θα μπορέσει πλέον να διαπραγματευτεί το οτιδήποτε;Εδώ αποφάσισε να κάνει δημοψήφισμα χωρίς να έχει πάρει τη γνώμη των βουλευτών του κόμματός του!Ένα απλό παράδειγμα, για να πάρουμε μια απόφαση στο επίπεδο της Ελμε(τοπικό σωματείο των καθηγητών μιας περιοχής)καλεί ο σχηματισμός μας, όλα τα μέλη του και συζητάει το τι γραμμή θα κρατήσουμε και τι προτάσεις θα φέρουμε προς συζήτηση στην ολομέλεια!Και αυτός ΄΄αρχηγίσκος΄΄ κόμματος λκαι πρωθυπουργός της Ελλάδας,αγνοεί εντελώς την άποψη των βουλευτών της παράταξης του;
Μας έφτασε να μας ορίζουν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί τα ερωτήματα του δημοψηφίσματος,δεν είναι αυτό Εθνική μειοδοσία;
Δυστυχώς και είναι σκληρό αυτό που θα πω, ο τύπος δεν πρέπει να κατεβεί ούτε καν από το αεροπλάνο της επιστροφής!Οφείλει να μείνει εκεί που είναι!
Και να βρούμε εμείς μόνοι μας τον όποιο δρόμο μας!
Μας έφτασε να ακούμε τη Μέρκελ να μας μιλάει με ιταμό τρόπο,να μας μιλάει ο Σαρκοζί ομοίως! Ποιός μας έφτασε ως εδώ;Ο συνομιλητής τους,ο άνθρωπός τους!Πιστεύετε ότι δεν ήξεραν το τι θα έκανε ο Παπανδρέου; Aφού αυτοί τον ορμήνεψαν,αυτοί τον έβαλαν να τα κάνει όσα κάνει1
Ας ξεσηκωθούμε λοιπόν να τους διώξουμε όλους, αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ!
Θα πονέσουμε πολύ, όμως θα νικήσουμε!Το έχουμε αποδείξει ιστορικά!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!
ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Υ.Γ.ΝΤΡΟΠΗ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!
venceremos
Rovespieros


3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ ΛΑΟ, ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ;
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΩΤΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ! 'Η ΕΥΡΩ 'ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΟ.
    ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΤΕΡΒΙΣΙΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΕΡΕΤΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.
    ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NO PASSARAN!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 40% ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ!!
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΝΤΩΣ ΧΡΕΟΥΣ.
    ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΥΓΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΣ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα,με τις κινήσεις του κατάφερε κάτι,ένωσε όλους τους Έλληνες εναντίον του και ανάγκασε τους ξένους να δείξουν το πραγματικό στυγνό φασιστικό τους πρόσωπο,άλλωστε η απάντηση του Σαρκοζί σε ερώτηση δημοσιογράφου της Liberation χτες το βράδυ το έδειξε καταφανώς!
    Καιρός επιτέλους να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο την αγαπάμε η όχι αυτή τη πατρίδα,θέλουμε να ζούμε με ψηλά το κεφάλι;
    Έφτασε ο καιρός των αποδείξεων,τώρα θα δείξουμε ποίοι πραγματικά είμαστε!
    Καλημέρα σε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή