Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΗΜΕΡΑ;

ΠΩΣ ΈΝΑ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΊ ΑΦΆΝΤΑΣΤΑ ΈΝΑ ΛΑΌ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙ ΣΎΣΣΩΜΟ!!
Επιτέλους έγινε η αποκάλυψη,από το 1974 που γεννηθηκε χρειάστηκαν 37 χρόνια κοροιδίας για να καταλάβουμε(;)τι συμβαίνει!
Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ηλίθιο και ανίκανο πρωθυπουργό ,αλλά γιά μιά συμορία απο τσογλάνια και των δύο φύλων!
153 ύαινες και άλλα δύό ποντίκια(Παπαδημητρίου και Αποστολάκη) ,αγκιστρωμένες μαζί με το φίδι το κολοβό,στην εξουσία δεν ντρεποντουσαν επι 5 μέρες να ταλανίζουν ενα κακομοίρη λαό με τα τερτίπια τους και τα παιχνίδια τους!
Άλλο τόσο βέβαια και τα γαϊδούρια με τα Σαμαρια,οι Καρατζαφυρερ,οι Κουβεληδες,τα Κνατ και όλος ο
Βγήκαν τόσοι, που αυτοαποκαλούνται βουλευτές και μάλιστα του κυβερνώντος κόμματος,και έβριζαν και λοιδορούσαν το πρωθυπουργό(;) σε αυτή την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος που έχω βαρεθεί να ακούω κάθε βδομάδα πόσο βράζει!Τελικά από το πολύ βράσιμο, το αποτέλεσμα αυτού του πολύχρονου πλέον βρασμού είναι να παράγονται τόνοι βοθρολυμάτων που μας έχουν πνίξει πανταχόθεν!
Είναι τόση η βρώμα που εκλύεται από τα λύματα αυτά, που λόγω του μεγάλου αριθμού, παραγομένου μεθανίου έχουν ζαλίσει ένα λαό και δεν ξέρει τι του γίνεται!(;)
Αν και δεν πιστεύω ότι και ο λαός αυτός είναι τόσο άμοιρος ευθυνών,άλλωστε ποιος τους έφερε καβάλα στην εξουσία; Εγώ και εσείς! Βέβαια όποιον και να ρωτήσω, θα μου πει είτε το ότι εγώ δεν τους ψήφισα ποτέ,είτε πλανεύτηκα,είτε άλλες αηδίες γιατί δεν θέλει να συνειδητοποιήσει το μέρος της ευθύνης του ως πολίτης που έφτασε τη χώρα,μέσω της πολιτικής του στάσης και της ψήφου του(είτε πήγε,είτε δεν πήγε στις εκλογές και είτε τους ψήφισε,είτε δεν τους ψήφισε!)στο χάλι αυτό!
Ας θυμηθούμε πως επί 5 μέρες, από τότε που το νούμερο1, προανήγγειλε δημοψήφισμα πως μας κράτησαν σε βρασμό, για να έρθουν το βράδυ της Παρασκευής ξημέρωμα Σαββάτου να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον καραγκιόζη που ούτε λίγο ούτε πολύ ,μιλώντας επί 50!!! λεπτά στη βουλή θέλησε να μας πείσει ότι ευτυχώς που υπάρχει(;)αυτός και το Πασοκ και μας έχουν σώσει!
Ένας όμως βουλευτής κανενός κόμματος δεν σηκώθηκε και να του πει τι λες ρε νούμερο ,τι λες ρε κάθαρμα,άλλα ποιος να σηκωθεί; Οταν από την ίδια τη συμμορία του ,αυτοί που τον έβριζαν(Βάσω Παπανδρέου,Λιντζέρης Δημήτρης,Λοβέρδος Αντρέας,Καιλή Εύα,(Τ)Σούλα Μερεντίτη,Βενιζέλος Βαγγέλης το αρχιτσόλι ο Μίμης Ανδρουλάκης!!!,η λάμια η Άννα Διαμαντοπούλου,η Λούκα η Κατσέλη  και άλλα δύσμορφα ερπετά!)
Αυτό λοιπόν ,το νούμερο1,είπε 3(!!!), φορές ότι κτύπησε τη φοροδιαφυγή,το λαθρεμπόριο πετρελαίου και άλλα ανέκδοτα και όλοι από κάτω άκουγαν (!!!) και ενίοτε χειροκροτούσαν!
Αγαπητοί μου αυτός,το νούμερο1,δεν είναι καθόλου εκτός τόπου και χρόνου , ούτε δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται ,ούτε δεν ξέρει τι του γίνεται ,(όπως του είπε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος που έβραζε(lol),η Βάσω! που μετά γονάτισε και του φίλησε το χέρι και του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης!),είναι μια χαρά και μας διοικεί ακόμα καλύτερα,βασίζεται σε ένα εμφανή στρατό 153(+2)αποβρασμάτων που κατοικοεδρεύουν στο στάβλο αυτό που λέγεται βουλή και κάθονται στα έδρανα του κυβερνώντος κόμματος!Είναι το εμφανές κομμάτι των επικίνδυνων,γιατί το αφανές είναι δυστυχώς χιλιάδες,άλλωστε εκεί στηρίζονται όλοι αυτοί!Είναι στρατιές ,συνδικαληστων, δημοσιοκάφρων,δικαστών,τραπεζιτών,γιατρών( φακελάκηδων και μη),δασκάλων,καθηγητών,δικηγόρων,παπάδων και ανεξαρτήτως δουλειάς και θέσης λαμόγιων που τους στηρίζουν με τον τρόπο τους!
Κυρίες και κύριοι βιώνουμε μια φαρσοκωμωδία,μας φτύνουν κατάμουτρα χλευάζοντας μας όλοι και εμείς νομιζουμε ότι διαβιούμε  όμορφα και αξιοπρεπώς!
Είμαστε ζόμπι αναπνέοντα!
Η μόνη αξιοπρέπεια που μας έχει μείνει, είναι να αντιδράσουμε, με γενική σιωπή,όλοι στους δρόμους σιωπηλά να πενθήσουμε μέσα μας το κομμάτι της ζωής μας που αφήσαμε να οδηγηθεί(κυβερνηθεί) από τέτοια τομάρια!Να βγούμε όλοι έξω και να κατακλυστούν οι δρόμοι και οι πλατείες από χιλιάδες σιωπηλών ανθρώπων!Να δουν όλοι αυτοί, την απόλυτη σιωπή και να τρομάξουν,να νοιώσουν τη σιωπή της φύσης πριν από το σεισμό,το μάζεμα της θάλασσας πριν το τσουνάμι!
Αγαπητοί την πατήσαμε!Το ξέραμε,τώρα όμως έχουμε και την υπογραφή με ψήφους!
ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ!ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ!Αυτοί θέλουν είτε να μας κάνουν να σιχαθούμε και να πάψουμε να ασχολούμαστε(δεν ψηφίζω!),είτε να μας πείσουν ότι δεν γίνεται τίποτα όσο  και να αντιδράσουμε,είτε να μας τρομάξουν!
Μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει μια χαρά,θα τους αφήσουμε να μας ξευτιλίσουν κι άλλο;
Αυτές οι σκέψεις με βασάνιζαν ξημερώνοντας Σάββατο,ένοιωσα ότι άλλη μια φορά κάποιοι θέλουν να με κρατήσουν σε άγχος και αγωνία για άλλο ένα Σαββατοκύριακο χρεοκοπίας,ξάφνου άκουσα τις καμπάνες απο την εκκλησία σήμανε όρθρο!Κοίταξα έξω, έχει ξημερώσει για τα καλά,η Ελλάδα είναι ακόμα στη θέση της!Ο ήλιος είναι σήμερα λαμπερός,τόσο λαμπερός που τα μεταμεσονύχτια καμώματα τα κάνει τίποτα!
Θα έχουμε όμορφο Σαββατοκύριακο,όλοι χαμογελαστοί ,η βραδυνή κωμωδία του συρμού των γελοίων θα μας κάνει να ξεκαρδιστουμε στα γέλια τα ωραιότερα ανέκδοτα είναι πλέον,Βουλη,ψηφος εμπιστοσυνης,Παπανδρεου,Σαμαρας,καρατζαφερης,Βασω και Λουκα και Μιμης Ανδρουλακης!!!
Ο ήλιος της Ελλαδας μας έκανε το θαυμα του,μου εφτιαξε τη διαθεση!
Εκω ξακαρδιστει με το ανεκδοτο Παπανδρεου!..και ο Μιμης Ανδρουλακης!!!
Καλημερα!σε όλα!

υ.γ.και για να μη νομίζετε  ότι ξεχνιόμαστε η μέρα της μνήμης του Πολυτεχνείου φτάνει!
Λέτε;
no passaran 
venceremos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου