Πολιτεία

Πολιτεία

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Πρωτοφανές ξέσπασμα Ολυμπιακών κατά της ΠΑΕ για τις μεταγραφές: «Όχι άλλο σανό»!

Πρωτοφανές ξέσπασμα Ολυμπιακών κατά της ΠΑΕ για τις μεταγραφές: «Όχι άλλο σανό»!
Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να παρουσιάσει ως... μπαμ τις τελευταίες μεταγραφές και ο κόσμος ξέσπασε με πρωτοφανή ένταση στις ερυθρόλευκες σελίδες: «Μεταγραφές από τα Lidl», «Ποιος θα πάει
πρώτος δανεικός», «Όχι τόσους παικταράδες μαζεμένους, ζαλιστήκαμε».
 ι μεταγραφές είναι το... όπιο όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως ομάδας και χώρας. Όπως συμβαίνει λοιπόν με τις μεταγραφές αεροδρομίου, υπάρχει κι η αντίθετη όψη. Μόνο που αυτή τη φορά η δυσφορία των οπαδών του Ολυμπιακού εκδηλώθηκε με πρωτοφανή μαζικότητα και σχόλια που προκαλούν εντύπωση καθώς ο κόσμος αρνείται να συμμετέχει στο... πανηγύρι που στήθηκε στα φίλα προσκείμενα media.
Είναι ζήτημα μάλιστα αν στα 50 σχόλια έβρισκε κανείς... δύο που να δικαιολογούσαν τις κινήσεις που γίνονται ειδικά τη στιγμή μάλιστα που είχε προαναγγελθεί από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με την ιδιότητα του πολιτικού τότε, ότι «έχουμε κλείσει παικταράδες και από Δευτέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις». Οι Ντουρμισάι, Κάιπερς, Μπρούνο, Σιαμπάνη, Σουντανί παρουσιάστηκαν, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, με στόμφο από τα ερυθρόλευκα Μέσα αλλά η σφοδρή αντίδραση στα επίσημα social media της ιστορικής εφημερίδας «Φως» και του «Γαύρου» ήταν μάλλον πρωτοφανής.
Ακολουθούν ενδεικτικά ορισμένα από αυτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου