Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τσόντα και ξερό ψωμί!!!!!!!Πιο υγιείς ψυχικά οι γυναίκες πορνοστάρ!

Οι γυναίκες πορνοστάρ έχουν λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα από τις υπόλοιπες εκπροσώπους του ωραίου φύλου, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων που καταρρίπτει την επικρατέστερη θεωρία που ήθελε τις γυναίκες που ασχολούνται με τον κόσμο του θεάματος να είναι περισσότερο ψυχολογικά ασταθείς.

Οι επιστήμονες που δημοσίευσαν τα πορίσματα της μελέτης τους στην «Επιθεώρηση για την Σεξουαλική Ερευνα»  υποστηρίζουν ότι η δουλειά που κάνουν τους αναπτερώνει το ηθικό καθώς αποκτούν περισσότερη εκτίμηση για τον εαυτό τους και το σώμα τους αποσπώντας τον θαυμασμό του ανδρικού φύλου.

«Υπάρχουν ορισμένα ταμπού για τις γυναίκες που εργάζονται στην βιομηχανία πορνό, όπως το ότι είναι επιρρεπής σε ναρκωτικές ουσίες , στην αλητεία αλλά και στο ότι κινδυνεύουν να πέσουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The
Independent?. Και προσθέτει: «Βεβαίως και ελλοχεύουν αυτοί οι κίνδυνοι όχι όμως σε βαθμό που να οδηγούμαστε σε γενικεύσεις».

Έρευνα των ψυχολόγων σε δείγμα 177 ενηλίκων γυναικών , ηλικίας από 18 έως 50 ετών, έδειξε ότι πάνω από το 1/3 των ερωτηθέντων ήταν γυναίκες παντρεμένες ή σε σοβαρή σχέση και το 44% ήταν μόνες τους.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι η πλειοψηφία των εργαζόμενων γυναικών στην βιομηχανία πορνό κοιμόντουσαν καλύτερα και είχαν περισσότερη ενέργεια.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου