Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! Στη Δικαιοσύνη το βίντεο με τις απειλές Ηλ.Κασιδιάρη κατά αστυνομικών

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου κατατέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. το βίντεο που προβάλλεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς και δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να απευθύνεται, με απειλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς στους επικεφαλής αξιωματικούς της Αστυνομίας.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν απέναντι από την αντιρατσιστική συγκέντρωση, που διοργανώθηκε κατά της παρουσίας τους στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Σε ξενοδοχείο της περιοχής είχε προγραμματιστεί εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές της, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και
Χρήστος Παππάς, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε, μαζί με ένα ακόμη μέλος του κόμματος, να σηκώσει τη σημαία της χούντας, προκαλώντας τα χειροκροτήματα των παριστάμενων.
Στο θέμα επανήλθε τη Δευτέρα η Χρυσή Αυγή με νέα ανακοίνωση σε ιδιαίτερα υψηλούς και προκλητικούς τόνους:
«Να πάψουν επιτέλους τα μέσα ενημέρωσης να παραποιούν τα λεγόμενά μας. Να πάψουν άμεσα και οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, που υποκινεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με 30 άπλυτους που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου. Αυτό είναι ένα σχέδιο της κυβέρνησης που ανέχεται την παρανομία, με στόχο να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό με μία δήθεν διαμάχη των άκρων, η οποία δεν υφίσταται. Η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη πολιτικής ευθύνης, η μόνη ικανή να επαναφέρει την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στη χώρα.»
Πηγή in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου