Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τρόποι να προλάβεις το κακό μεθύσι!


drunk-advice-banner


drunk advice

Έχεις μπουχτίσει από όλη την βδομάδα και να ένα παρτάκι με τους φίλους σου, όπου το ποτό ρέει άφθονο. Τα άσχημα ξεκινούν την επόμενη μέρα…
Ζαλάδες, κενά μνήμης και βαρύ κεφάλι είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα του κακού μεθυσιού που έκανες την προηγούμενη νύχτα αποδεικνύοντας σου για άλλη μια φορά πως χθες ξεφτιλίστηκες!
Αν και δεν πρόκειται για διαγωνισμό του “ποιος μπορεί να πιεί περισσότερο”, ωστόσο είναι αλήθεια πως μπορείς να βελτιώσεις την αντοχή σου στο αλκοόλ έτσι ώστε και να μπορέσεις να περάσεις περισσότερη ώρα στο παρτάκι ως “άνθρωπος” αλλά πολύ περισσότερο να μπορέσεις να ξυπνήσεις με διάθεση και χωρίς hangover!
Πρώτο και κυριότερο, είναι να έχεις φάει καλά. Αναφερόμαστε όμως σε σχετικά ξερά φαγητά τέτοια που να λειτουργήσουν ως σφουγγάρι σε ότι “σκατό” βάλεις στο στόμα σου. Επόμενο είναι φυσικά το νερό, ώστε να μπορέσεις να γλυτώσεις από την αφυδάτωση. Τρίτο και λιγότερο γνωστό, είναι να
καταναλώσεις κατά την διάρκεια της νύχτας ηλεκτρολύτες, οι οποίοι να σου παρέχουν συνάμα βιταμίνες όπως η βιταμίνη Β, ώστε να μειώσεις ουσιαστικά τις ζαλάδες.
Σημαντική επίσης κρίνεται και η… προπόνηση στο αλκοόλ, με την έννοια του ότι αφού το αλκοόλ είναι μια τοξίνη μπορεί κανείς αν πίνει συχνά να ανεβάσει τα επίπεδα αντοχής του σε αυτήν. Τέλος, μην ανακατεύετε τα ποτά! Επέλεξε ένα ποτό από την αρχή, καλύτερα όχι γλυκό, και συνέχισε το μέχρι το τέλος. Σφηνάκια, υποβρύχια και άλλα είναι θάνατος!
Πάνω από όλα όμως αν είναι να πιείς φρόντισε να έχεις καλή διάθεση… το πότο όπως και όλα τα ναρκωτικά είναι πολλαπλασιαστής, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όμορφα ή και χάλια. Όσο για εσάς που ακούσατε τις συμβουλές και αύριο θα ξυπνήσετε λιώμα σε κανένα πάτωμα έχοντας hangover, δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια συμβουλή που να μην “νιώθεις” με ένα ολόκληρο μπουκάλι στην καθισιά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου