Πολιτεία

Πολιτεία

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Με αστεία “επιχειρηματολογία” η φυσική και πολιτική ηγεσία των μπάτσων προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις εγκληματικές τους ευθύνες για την δολοφονία του 22χρονου παιδιού, από Κροάτες νεοναζί.

Δεσπόζει στην επικαιρότητα το έγκλημα που διέπραξαν κάποιες δεκάδες νεοναζί αλήτες που παρουσιάζονται ως σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Ντιναμό δολοφονώντας με μαχαίρι έναν 22χρονο οπαδό της ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα γνωστά νεοναζίδια της Ντιναμό Ζαγκρεπ έφτασαν με κομβόι -το παρακολουθούμε στο παρακάτω τουίτ- ανενόχλητοι στη χώρα μας παρά την απαγόρευση μετακίνησής τους, και επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ μία μέρα πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην OPAP Arena για τα προκριματικά του Champions League.

Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές με ένα 22χρονο παιδί, φίλαθλο της ΑΕΚ, νεκρό, και αρκετούς τραυματίες.

Το πρώτο που αναρωτιέται κανείς το πώς κατάφεραν οι φασίστες να ξεκινήσουν οδικώς από την κροατική πρωτεύουσα και να φτάσουν ανενόχλητοι μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια, τον τόπο που διέπραξαν το έγκλημα τους, χωρίς να συναντήσουν αστυνομικά εμπόδια παρά την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία που επέβαλε η UEFA. Αλλά βλέπετε το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει διακοπές ….

Οι ασφαλίτες μέσω “πηγών” του προσπαθώντας να δικαιολογήσου τα αδικαιολόγητα, διοχετεύουν ότι ενώ είχαν τους Κροάτες νεοναζί “υπό διακριτική παρακολούθηση” αυτοί “έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη”.

Με αστειότητες δηλαδή η φυσική και πολιτική ηγεσία των μπάτσων προσπαθεί να δικαιολογήσει τις εγκληματικές της ευθύνες για την δολοφονία του 22χρονου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου