Πολιτεία

Πολιτεία

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Γιατί όλα τα κοινωνικά εγκληματικά απόβλητα επιδιώκουν να φωτογραφίζονται και να κοινοποιούν τις πόζες τους με δεξιά στελέχη;



Πριν κάποιο καιρό είχαμε στο μπλοκ μας μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε Γεωργιάδης, Φρουζής, Λιγνάδης. Τρεις τύποι, φίλοι του Μητσοτάκη, με ένα κοινό: Την ροπή τους στην σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών“. Στην οποία αναρωτιόμασταν: “Τι διάολο, πολύ προσπάθεια κατέβαλε ο πρωθυπουργός για να διαλέξει τους φίλους του ή συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε;”. 

Επίσης σε άλλη ανάρτησή μας, κάνοντας μια ιστορική διαδρομή, μιλούσαμε για την παράταξη της δεξιάς, ξεκινώντας από τα καθάρματα που βίαζαν φυλακισμένα παιδάκια στην εποχή του εμφυλίου, και φτάνοντας στο στέλεχος της Ν.Δ., Ηλία Μίχο.

Να επανέλθουμε στην εποχή μας. Αρχικά να σας θυμίσουμε ότι ο Μητσοτάκης υπήρξε φίλος με τον Κωνσταντίνο Φρουξή, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν γυμνός, ενώ παρενοχλούσε εντεκάχρονο κοριτσάκι. Επίσης να σας φέρουμε στην μνήμη, ότι ο παιδοβιαστής Νίκος Γεωργιάδης στην απολογία του στο δικαστήριο αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός του είχε προτείνει να μείνει λίγο πίσω για να ξεχαστεί η υπόθεση και να τον επαναφέρει. Ας μην λησμονούμε και το ότι ο καταδικασμένος βιαστής Λιγνάδης υπήρξε δάσκαλος ορθοφωνίας του Μητσοτάκη και η τοποθέτησή του ως διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο, μπορεί να αποδοθεί στην στενή σχέση που είχε με ένα “ξευτιλισμένο αλήτη, ένα χυδαίο υποκείμενο“, όπως είναι ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον “προφήτη” μας, Ζαραλίκο.

Στην προκειμένη περίπτωση και με αφορμή την αρχική φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν θα λέγαμε ότι ο κτηνάνθρωπος Κώστας Μπρέλλας, που κακοποίησε φρικτά την σύζυγο του, πέρα από “άρρωστος νεοδημοκράτης” είναι και φίλος του πρωθυπουργού. Δεν μπορούμε όμως να μην υπογραμμίσουμε την επιδίωξη που έχουν όλα τα κοινωνικά εγκληματικά απόβλητα να φωτογραφίζονται και να κοινοποιούν τις πόζες τους με δεξιά στελέχη. Να είναι λέτε τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου