Πολιτεία

Πολιτεία

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Αποκάλυψη του Karditsastakra: “Άρρωστος” Νεοδημοκράτης ο Λαρισαίος που κακοποίησε την αστυνομικό σύζυγό του !!!


Για ακόμη μία φορά ένα άτομο με άρρωστα πάθη και προβληματική κοινωνική συμπεριφορά δηλώνει οπαδός της Νέας Δημοκρατίας.

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Μετά τους Νίκο Γεωργιάδη Ηλία Μίχο Δημήτρη Λιγνάδη ακόμη ένα άτομο έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη λίστα.

Ο Κώστας Μπρέλλας ιδιοκτήτης ομώνυμης ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε σχεδόν μέχρι θανάτου την εν διαστάσει σύζυγό του με τόπο καταγωγής τα Φάρσαλα. Το σκηνικό του τρόμου έλαβε χώρα στο σπίτι του επιχειρηματία όταν η άτυχη γυναίκα πήγε να του δηλώσει ότι τελειώνουν οριστικά και ότι δεν μπορεί άλλο να τραβάει τον Γολγοθά που είχε περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Σε φωτογραφίες βλέπουμε τον Κώστα Μπρέλλα αγκαλιά με τον τότε υπουργό Ψηφιακής Ανάπτυξης Κυριάκο Πιερρακάκη, τρώγοντας και πίνοντας σε τραπέζι με τους επίσης γαλάζιους βουλευτές Λαρίσης Χρήστο Κέλλα και Στέλλα Μπίζιου της οποίας το όνομα σύμφωνα με πληροφορίες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου εμπλέκεται στο “ρουσφέτι” του σταθμάρχη Λάρισας Βασίλη Σαμαρά που έστειλε στον τάφο 57 ψυχές.


Σε άλλη φωτογραφία τον βλέπουμε αγκαλιά με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λίβανο.

Σε post που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ δηλώνει ότι θα συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να ενισχυθεί η εστίαση στην περίοδο των lockdown τα οποία διέλυσαν την επιχειρηματικότητα και έβαλαν λουκέτα σε χιλιάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ δημοσιογραφικής σελίδας ο επιχειρηματίας Κώστας Μπρέλλας υμνούσε τον Πρωθυπουργό δηλώνοντας ότι τους στήριξε πάρα πολύ και μάλιστα τονίζει ότι δεν το περίμενε ο ίδιος αυτό αλλά ζητάει και κάτι επιπλέον για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν τα καταστήματα της εστίασης απέναντι στη λαίλαπα των lockdown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου