Πολιτεία

Πολιτεία

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Και στη ΝΔ “Λοιμώχθηκαν”!

Γράφει ο mitsos175

        Σε γκάλοπ που έγινε το 100% απάντησε πως οι νεοδημοκράτες είναι οι πιο γελοίοι κλέφτες κι απατεώνες.
Πάντα έκλεβε η γαλάζια συμμορία, πάντα πλιατσικολογούσε. Όμως τώρα με το Μητσοτάκη έφτασαν την αρπαχτή σε άλλο επίπεδο.

Με σχεδόν όλα τα ΜΜΕ δικά τους δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Τα σκάνδαλα των τελευταίων ημερών είναι πολλά με αποκορύφωμα το “Σκοιλ Ελικικού” και το “Μέτζη του νεόκτη”!

     Τι είναι αυτά; Είναι τα λαμόγια της Νέας Δημοκρατίας, που προκειμένου να αρπάξουν χρήματα, δε διστάζουν να κάνουν κάθε είδους απάτη. Ακόμα κι αν στην προσπάθεια να φάνε χρήματα γελοιοποιούνται εντελώς.
Ένα τέτοιο σκάνδαλο δεκάδων εκατομμυρίων και μάλιστα σε καιρό πανδημίας θα είχε βάλει τέλος σε πολλές πολιτικές καριέρες ενώ στελέχη του κυβερνώντος κόμματος θα έκαναν από τώρα κράτηση σε κελί φυλακής.

     Οι γαλάζιοι χαχόλοι δεν μπορούν να συνέλθουν από το φιάσκο. Δεν τους νοιάζει το σκάνδαλο αυτό καθ' αυτό, αλλά ότι τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη και κυρίως ότι γελάνε μαζί τους όλοι.
Πως είναι δυνατό να δοθούν χρήματα σε τόσο ανόητους και τόσο - μα τόσο απατεώνες;
Τα πάντα είναι δυνατά εφόσον οι νεοδημοκράτες έχουν ξεσαλώσει.


     Εκτός από τις ποινικές ευθύνες υπάρχει η βαθιά υποτίμηση των επιστημόνων.
Λέγαμε από την αρχή πως στις επιταγές κατάρτισης κρύβεται μεγάλη βρωμιά. Δεν περιμέναμε όμως ούτε εμείς τέτοια αθλιότητα!

     Η ΝΔ σκοπεύει να ρημάξει τα πάντα. Να αρπάξει όσο το δυνατό περισσότερα. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ τους άφησε ένα μεγάλο ματωμένο πλεόνασμα, το οποίο θα ξεκοκαλίσουν, θα το φάνε μέχρι τελευταίας δεκάρας.

     Το έχουμε ξαναπεί: Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα Στάλιν έναν ηγέτη που θα κόψει τα ξερά που βουτάνε δημόσιο χρήμα.

     Πέρα από τα πολλά και τρανταχτά γέλια τα χρήματα αυτά λείπουν από τα Νοσοκομεία όπου πάνω από 150 γιατροί και νοσηλευτές είναι άρρωστοι από Κορονοϊό.
Λείπουν από τους άνεργους που έχασαν τη δουλειά τους χάρη στην πολιτική της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Λείπουν από τα Σχολεία, τους πραγματικούς εκπαιδευτικούς.
Τα χρήματα αυτά είναι οι μισθοί και οι συντάξεις που κλάπηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια των Μνημονίων.

     Θα πρέπει λοιπόν να πιάσουμε τα καθάρματα που μας κατάκλεψαν και να τα τιμωρήσουμε.
Χρειάζεται πραγματική δικαιοσύνη, -κάτι ανέφικτο στο καπιταλισμό- κι όχι κομματόσκυλα που κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.

     Υπενθυμίζουμε πως όσο οι κουμπάροι και τα βαφτιστήρια παίρνουν εκατομμύρια, το εισόδημά μας έχει μειωθεί δραματικά. Οι ελλείψεις στα καταστήματα είναι τρομακτικές και η ακρίβεια τεράστια.

     Δεν θα ρωτήσουμε τι κάνει η αστική δικαιοσύνη. Ξέρουμε καλά πως σε αστικές δικτατορίες ο δικαστικός μηχανισμός αποτελεί έναν βασικό πυλώνα του συστήματος. 

    Τα περισσότερα ΜΜΕ έβγαλαν το σκασμό, όπως κατάπιαν τη γλώσσα τους τα γαλάζια τρολάκια. Τους έμειναν μόνο τα μαγειρεμένα γκάλοπ. 

    Ο κόσμος έχει αηδιάσει με τους κατσαπλιάδες της ΝΔ.
Και σίγουρα έρχεται η ώρα που θα ζητηθούν ευθύνες. Που τα γαλάζια καθίκια θα κάτσουν στο σκαμνί να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.

   Αν γινόταν κάτι τέτοιο με οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση ήδη τα ΜΜΕ θα απαιτούσαν παραιτήσεις. Όταν όμως κι αυτά τρώνε με δέκα μασέλες, κάνουν τα στραβά μάτια στις λοβιτούρες των ομοϊδεατών τους.

     Για να τιμωρηθούν οι απατεώνες χρειάζονται Επαναστατικές ενέργειες. Ακριβώς γιατί οι δικαστές, τα ΜΜΕ, ακόμα και οι παπάδες είναι ένα κόμμα. Το κόμμα της σαπίλας, της διαφθοράς, του φασ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου